Pamatujete si na hvězdu Moderní Popelky? Nedávno porodila už třetí dítě

Pamatujete si na hvězdu Moderní Popelky? Nedávno porodila už třetí dítě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na počátku nového milénia byla Hilary Duff hvězdou komedií pro teenagery. Od té doby se toho u ní celkem dost změnilo, stihla porodit tři děti i vydat celkem pět desek. Jaká byla životní cesta téhle sympatické blondýnky.

Od dětství na prknech, která znamenají svět

Herečka se narodila 28. září 1987 v americkém Houstonu. Má ještě starší sestru jménem Haylie, která se též věnuje herectví.

Umělecké kariéře svých dcer byla od dětství nakloněná především maminka, která se stala hudební a filmovou producentkou. Své dcery tak aktivně podporovala a obě holčičky se proto zapsaly na hodiny herectví, zpěvu a baletu.

První zkušenosti v umělecké branži začala Hilary společně se svou sestrou sbírat v místních divadelních produkcích a později se staly součástí známé baletní společnosti BalletMet. Ta pořádá každý rok několik desítek představení, se kterými jezdí na turné i mimo USA.

Před filmovou kamerou Hilary debutovala v reklamě. Posléze se přesunula k menším filmovým rolím, jako byla například ta v minisérii True Women. Víc prostoru následně dostala v komediální fantasy Casper Meets Wendy.

Hvězda komedií pro teenagery i úspěšná zpěvačka

Naplno se jí cesta na kariérní vrchol otevřela až se seriálem Lizzie McGuire v roce 2001. Úspěšný seriál následoval i film, v češtině se uváděl pod názvem Italské prázdniny. Z Hillary Duff se stala hvězda, která si zahrála v dalších divácky oblíbených filmech, jako byla Moderní Popelka, Dvanáct do tuctu nebo Nikdy to nevzdávej.

Ze škatulky romantických komedií se herečka pokusila vymanit například dramatem Greta. Film ale vzbudil rozporuplné reakce. Podobně diváky příliš nenadchl ani snímek What Goes Up. Zdá se tak, že herečce zůstávají romantické komedie tak trochu souzeny.

Od roku 2002 se také věnuje hudbě. Dosud vydala pět studiových alb, poslední v roce 2015. A podle hudebních kritiků se Hilary Duff v hudbě přerod z dětské hvězdičky v dospělou umělkyni povedl znatelně lépe než před kamerou. Poslední album představuje originální mix popu s akcenty elektronické hudby a folku.

Aktuálně si herečka vybírá mateřskou pauzu. Hilary Duff je podruhé vdaná a v roce 2021 přivítala s manželem na svět třetí dítě.