Otravné postavy z Ulice. Koho diváci nemusí a proč?

Otravné postavy z Ulice. Koho diváci nemusí a proč?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stejně jako v každém jiném pořadu, tak i v nekonečném seriálu Ulice jsou postavy, které nejsou oblíbené. Časem se však může stát, že se z neoblíbené postavy stane kvůli postupnému vývoji oblíbenec. A kdo patří aktuálně mezi ty otravné postavy?

Vanda

Aktuálně by se dalo říci, že Vanda patří mezi záporáky v Ulici. A je to především kvůli tomu, že si myslí, že se proti ní všichni spiknuli. Podařilo se jí však ulovit Luďka, kdy společně tvoří otravný pár, který má pocit, že se všechno točí pouze okolo nich a všichni jim chtějí za každou cenu uškodit, protože závidí.

Hodně spadeno má Vanda hlavně na Blanku a Evžena, což je především kvůli její nešťastné lásce, která nebyla z Evženovi strany nijak opětována.

Luděk

Otravný pár v Ulici doplňuje i druhý z dvojice, což je Luděk. Ten se po opětovném rozchodu s Blankou, který byl plný emocí a křivd, pustil do vztahu právě s Vandou. Překousnul její neustále tlachání o horoskopech, a ještě jí našel slušnou práci.

Během toho si však stále myslí, že jim Blanka chce škodit a že má v úmyslu se mstít. Naštěstí je dějová linka Luďka aktuálně mírně v pozadí, ale uvidíte, s čím ještě přijde, protože nově sjednané sestěhování s Vandou určitě nebude bez problémů.

Vilma Nyklová

Otravná Vilma Nyklová rozhodně nepatří mezi nejoblíbenější postavy v Ulici. Věčně do všeho strká nos a aktuálně je její hlavní zábavou kritizování syna Lumíra, který po tragickém úmrtí Světlany hledá trochu štěstí v podobě nové partnerky Kateřiny. Jenže právě výběr nové partnerky, která je Vilminým úhlavním nepřítelem, je trnem v oku a předmětem neustálých poznámek. Hold to Lumír nemá jednoduché, když je Vilma neustále někde poblíž.

Pan Kaštan

Profesionální hypochondr pan Kaštan se v poslední době těší velké pozornosti v Ulici. Ale není to jen tak, protože se velmi často připomíná. Za všechno může nešťastná událost, kdy ho omylem srazila paní Klímová. Ale mohl si za to sám, protože se postavil za nastartovanou dodávku, která trochu couvla, a už byl pan Kaštan na zemi.

A to nebyl on, aby neudělal z komára velblouda. Pohnul si se zády a od té doby vyžaduje masáže zdarma a neustálou asistenci v zásadě od celé rodiny Klímových. I v minulosti svými sklony k hypochondrii potrápil Aničku Liškovou, se kterou nějaký čas tvořil pár.

Nenávist diváků často míří i na samotné herce

Hrát záporné a otravné role je často nevděčnou prací i pro samotné herce. Nenávist diváků totiž často nezná mezí a míří nejenom na fiktivní hranou postavu, ale i na herce, který ji ztvárňuje. A tak se poměrně často stává, že daným hercům lidé píši negativní zprávy.

Zdroje článku: