Dcera bývalého ministra je novou tváří Ordinace v růžové zahradě 2

Dcera bývalého ministra je novou tváří Ordinace v růžové zahradě 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S příchodem nových dílů oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2 se objevily i nové postavy, které sledovanou Růžovku oživí. Takovým oživením jistě bude i koketní servírka Monika v podání okouzlující herečky Pavly Dostálové.

Servírce Monice se nejvíce líbí ve společnosti mužů různých věkových kategorií. Sama její představitelka popsala Moniku jako torpédo a koketu, která ráda loví. Mezi jejími kořistmi je i doktor Martin Brabec, jehož hraje Pavel Řezníček. To ale svůdnice netuší, že ho svádí přímo před zraky Lucie, která si s doktorem Brabcem užila své, a vlastně i on s ní. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

O postavě Moniky už tedy leccos víme. Jaká je však její představitelka, herečka Pavla Dostálová?

Herecké výkony Pavly Dostálové mohou ocenit především divadelní diváci, působí v několika z nich, například v Divadle na Vinohradech nebo ve Švandově divadle.

Postavou Moniky se ale jistě dostane do širšího povědomí mnoha televizních nadšenců. Má vystudovanou DAMU a k herectví tíhla již od mala. Velkou zásluhu na tom měl její otec, režisér, textař, dramaturg a někdejší ministr kultury, Pavel Dostál. Brával ji na svá představení a dělala mu společnost i při slavnostních galavečerech, jako je třeba vyhlašování cen Českého lva. 

Na televizních obrazovkách ji diváci mohli spatřit dokonce již v jejích sedmi letech. Jak na tuto zkušenost vzpomíná Pavla Dostálová, prozradila v rozhovoru pro server lui.cz.

„Pamatuji si na svou první televizní roli. Tehdy mi mohlo být zhruba sedm let a hrála jsem v dokumentárním cyklu Šumná Olomouc. Vzpomínám si, že mě hrozně bavilo, když mě líčili, maskovali a česali. Řekla jsem tam jen jednu větu, pan Vávra mě pohladil po hlavě a bylo po všem, ale dostala jsem svůj první honorář – celých 200 korun. (smích) Vzpomínám si, že nás na místo natáčení vezli autem České televize a já jsem seděla nalepená u okénka, aby mě všichni viděli.”

Zdroj: