Ordinace v růžové zahradě: Když Michal Renner zemřel, hodně lidí si oddechlo. Teď však přijde pomsta

Ordinace v růžové zahradě: Když Michal Renner zemřel, hodně lidí si oddechlo. Teď však přijde pomsta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jarní sezóna přinese do seriálu celou řadu zajímavých událostí, některé vztahy se otřesou v základech, objeví se ženy, které ovlivní osudy mnoha lidí kolem sebe a nebude chybět i nebezpečí a zlé úmysly.

V seriálu by se mělo nově na jaře objevit několik žánrově odlišných linek, což slibuje větší atraktivitu pro diváky. Každý si tak může přijít na své.

Drama až kriminálního charakteru se bude točit hned kolem dvou kamenických rodin. Nová lékařka Lívia (Zdena Studénková) nepřijela do Kamenice léčit lidi, přestože to tak vypadá. Spolu se svým synem (Vladislav Plevčík) se rozhodla, že pomstí smrt svého milovaného Michala (Renner). Nikdy si nepřipustí, že její syn byl nebezpečný násilník a rozhodne se, že Kratochvílovi (Anna Slováčková a Ivan Lupták) i Hanákovi (Jana Holcová a Radim Fiala) za jeho smrt musí zaplatit a ona je povolaná, aby srovnala účty. Nic ji nezastaví.

Konečně by se měl někam pohnout i milostný trojúhelník mezi Čestmírem Mázlem (Petr Rychlý), Alenou (Michaela Badinková) a Ondrou (Jiří Böhm). Alena by chtěla udělat správnou věc, ale zapomenout na Ondru není tak snadné, jak si myslela. Mladý medik se ji až moc dostal po kůži. A Čestmír trpělivě čeká, že se jejich společný život vrátí do starých kolejí.

Jenže přichází na scénu sympatická Iveta (Kateřina Brožová), která možná konečně přijde na to, jak vyléčit Čestmírovu nemocnou duši. A její péče nakonec nebude jen lékařská. To ovlivní jeden ze stálých vztahů v seriálu.

Chirurgické oddělení kamenické nemocnice se musí probrat z šoku, že primářem bude Bohdan Švarc (Martin Zounar). Špatný lékař a hodně zvláštní člověk by mohl být v této pozici nebezpečný nejen pro doktory, ale hlavně pro pacienty. Jenže Darina (Mahulena Bočanová) chce mít za partnera primáře, a tak přes to nejede vlak! Jedno se však musí Bobanovi přiznat. Alespoň je sebekritický a v koutku duše ví, že to není pro nemocnici ta nejlepší volba. Jenže až ochutná pocit moci, možná se mu primářská židle zalíbí. Navíc, Darina mu nedává moc na vybranou.

Ani vztah Patrika (Patrik Děrgel) a Bibi (Marika Šopovská) není v bezpečí. Patrik sice s jejím nápadem jít pracovat na ukrajinské hranice nesouhlasil, ale to bylo asi to jediné, co mohl udělat. Bibi už to slíbila, a tak plány na rodinný život a stavbu domku mizí v nedohlednu. A zatímco Bibi bude daleko, nová sestřička Johana (Sabina Rojková) v nemocnice bude nebezpečně blízko. Setkání těch dvou proběhlo sice hodně divoce, ale mohl by to být začátek jednoho vášnivého vztahu.

Zdroje článku: