Ordinace v růžové zahradě: Dozví se někdy Alena pravdu, co se ten rok, co je Čestmír pryč, vlastně v Mexiku dělo?

Ordinace v růžové zahradě: Dozví se někdy Alena pravdu, co se ten rok, co je Čestmír pryč, vlastně v Mexiku dělo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový díl ordinace je tady a s ním špetka humoru a také smutku, aby si divák od tragický osudů postav moc neodpočinul. Boban bude slibovat potencionálním partnerkám tak velké vzrušení, že jim budou vstávat chlupy na zádech. Uspěje?

Darina se rozhodla omladit se po svém a nakoupila si kosmetiku. Její zášť je ovšem nasměrovaná naprosto neomylně na Kalinu a čeká na svůj okamžik, kdy se drzému doktorovi, který si dovolil zapochybovat o jejím vzhledu, pomstí.

Táňa se sice dočkala pochopení u Leoše, pokud jde o touhu po dítěti, ale protože jsou neustále v práci a v nemocnici asi není dostatek postelí, tak jim jeden pokus za druhým nějak nevychází. Nakonec se ale přece jen u Máry zamknou a vyzkouší stabilitu pracovního stolu.

Ale možná Táňa své mateřské touhy uspokojí dříve, než otěhotní. Matka „Budulínka“, kterého Táňa pomáhala přivést na svět u dopravní nehody se sice probrala, ale své dítě si dlouho neužila a vypadá to, že je z Budulínka sirotek. Táňa k dítěti hodně přilnula a o jeho další osud se bude zajímat.

Táňa s Budulínkem, zdroj: TV Nova

Eva a Vilík zvýšili intenzitu hledání ženy pro Bobana. Chtějí jet na dovolenou a jsou zděšení z toho, že Boban bere jako samozřejmost, že se svými přáteli, které proti jejich vůli adoptoval, pojede také.

Jenže žádná žena není natolik silná, aby Bobana snesla a námluvy se stále více komplikují. Nakonec však vlezlému doktorovi dojde, že dělá křena a zlobí se na Vilíka, že se ho tak hloupě snaží zbavit.

Ale nebyl by to Boban, aby se hned neoklepal, a tak ho napadlo, že využije služeb seznamky, protože přece na světě musí být žena, která ocení jeho kvality.

Za Evou přišel s návrhem, jak by se na seznamce mohl prezentovat:

„Cílevědomý kus chlapa, ze kterýho se ti postaví chlupy na zádech, urostlý, atletická figura, v nejlepším věku, přední odborník ve svém oboru.“

A ona mu nechtěla kazit radost, jen podotkla, že text budou muset ještě doladit. Je to však alespoň nějaká naděje, že vlezlého kamaráda zabaví, aby měly konečně trochu soukromí. A jak to vypadá, Boban uloví na seznamce Darinu! To bude mazec, až to Darina zjistí.

Ondřej s Jakubem konečně ukázali Aleně fotografii muže, který připomíná Čestmíra. Okolnosti je donutily. Fotka není podle Sandry sice stará, ale přišla i s jinou novinkou. V Mexiku našli tělo muže středního věku, který rozhodně není místní a testy DNA odhalí, zda je to Česťa.

Alena byla také pozvaná na policii, aby se podle rekonstrukce obličeje pokusila určit, zda by o mohl být její muž. Tak už ho snad definitivně pohřbí a potom by si měla vykouřit byt, aby se nezvané návštěvy zbavila.

Co uvidíme příště

Zdroj článku:
  • autorský článek