Ordinace v růžové zahradě: Čestmír se vypravil do práce. Pacientka po těžkém porodu mohla kvůli němu zemřít

Ordinace v růžové zahradě: Čestmír se vypravil do práce. Pacientka po těžkém porodu mohla kvůli němu zemřít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena sice svého nalezeného muže podporuje ve všem, co dělá, ale je jí jasné, že vztah s Ondrou dlouho utajený nezůstane a trochu se bojí, jak bude nevyzpytatelný Čestmír reagovat.

O radu si řekne matce a ta ji radí, aby se k věci postavila čelem, protože nic špatného neudělala. Pořád bude méně trapné, když se to dozví Čestmír od ní než od nějaké drby na sále. Ani ona si nedělá iluze, že by se to Čestmír nedozvěděl.

Ten má ale mnohem větší problém, než je mladý milenec manželky. Během práce v ordinaci vyjede na pacientku a když je povolaný ke komplikovanému porodu, vytuhne v okamžiku, kdy pacientka ztrácí vědomí v důsledku ztráty krve. Sám Mázl je ze své reakce zaskočený a netuší, co se to s ním děje.

Tánino štěstí netrvalo dlouho a samovolně potratila. Leoš ji přesvědčuje, že bude všechno dobré a na miminku mohou dále pracovat. Jenže Táňa už je zoufalá z planých nadějí. Valšíková ji přivede zpátky k myšlenkám na adopci. Na světě je tolik dětí, které potřebují milující rodiče. To, že to nevyšlo s Budulínkem, ještě neznamená, že by nemohla dát domov jinému dítěti.

zamyšlená Alena, zdroj: TV Nova

A co na to Leoš? Z Tániny touhy po mateřství je už unavený a o adopci nechce ani slyšet. Když Táňa naznačí, že do toho půjde sama, jeho odmítnutí je evidentní, a to i za cenu rozchodu. Takové chování sice není moc logické, když se ještě nedávno rozplýval nad Budulínkem, ale Táňa je alespoň ráda, že ví, na čem je. A začíná si sbírat informace o adopci. To ještě netuší, že Budulínek ji opět zkříží cestu.

Švarc nikdy žádné tajemství neudržel, a tak bylo jasné, že se Vilíkovi pochlubí, co v noci viděl, když popíjel na lavičce před bytem Jáchyma Kaliny. Vilíkovi se tak trochu hroutí svět. Nikdy nebyl pro ženy nijak atraktivní a Eva pro něj byla bohyně. Jenže Švarc ho přesvědčil, že Eva potřebuje o muže bojovat a hodný chlap ji nejspíš nudí. A Vilík tomu největšímu zoufalci z Kamenice uvěří. Dokonce se rozhodne jít na lov.

Jenže mezitím se Boban potkává s Evou a ta se ho ptá, zda neví, co je s Vilíkem. Boban nechápe, kde se v ní bere ta drzost a stará se o Vilíka, když byla den předtím u Kaliny. Když mu Eva všechno vysvětlí, tak se společně vydávají hledat nešťastného Broučka.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek