Ordinace v růžové zahradě: Čestmír je na ambasádě v Mexiku, ale háček bude v té prostřelené hlavě

Ordinace v růžové zahradě: Čestmír je na ambasádě v Mexiku, ale háček bude v té prostřelené hlavě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po telefonátu, který přijala Alena od Čestmíra, nejsme o nic chytřejší. Tak snad to nebudou natahovat do Vánoc. Alena poznala hlas, ale nic moc se nedozvěděla a hovor byl ukončen. To trochu komplikuje přítomnost Ondry, Mázlova nástupce, u Aleny v bytě.

Jak se Alena a Jakub od Sandry dozvídají, Čestmír je opravdu živý, ale ani Sandra nemá žádné informace a radí Aleně obrnit se trpělivostí, protože repatriace může chvíli trvat. Čestmír má údajně zahojené zranění hlavy, ale vůbec se neví, kde vlastně celou dobu byl.

To bude chtít hodně fantazie, aby se z této dějové linky stalo něco uvěřitelného. Jak jsme psali hned po zmizení Mázla, Čestmír se vrací. Teď zkusíme hádat, co bude dál.

Rozhodně to nebude vlídný otec rodiny, který odjížděl na pár dní poučit Mexičanky, jak mají rodit děti.

Nabízí se hned několik možností

Čestmír byl vážně zraněný, někdo se ho ujal a uzdravil ho. On však kvůli prostřelené hlavě přišel o paměť, a tak ho ani nebylo kam vrátit. Zůstal tam, kde se vyléčil. Lidé v jeho okolí nemuseli být nutně ti, kteří ho postřelili. Zřejmě po vyléčení byl začleněný do pracovního procesu a z toho období pochází fotografie, kterou objevil Ondra. Právě na základě fotografie se v Mexiku odehrálo nějaké pátrání a Česťa byl nalezen. Jako člen bandy se moc neosvědčil, a tak byli rádi, že se ho zbaví a nemusí ho živit. Telefonát z ambasády byl pokus, zda se pološílenému Mázlovi něco nevybaví, když uslyší hlas Aleny.

Další možnost: Čestmír bude po návratu úplně vyměněný a soužití s Alenou nebude klapat.

Rychlý by také mohl konečně dostat honorář, o který si řekl, a vrátí se do děje, jako by se nic nestalo. V pondělí vyfasuje plášť, dostane důtku za neomluvenou absenci v nemocnici a odpoledne už bude primářem.

Přiveze si temperamentní Mexičanku a Alenu zapudí.

S největší pravděpodobností ani jedna z možností seriál nevrátí tam, kde kdysi byl. Přitom je v kamenické nemocnici tolik postav, kterým by šly vymyslet věrohodné a zajímavé osudy. Ale asi není nikdo, kdo by je napsal, a tak seriál jede jen ze setrvačnosti, protože se u jeho natáčení sešla dobrá parta lidí a je jim líto to zabalit.

Nicméně to nebyla jediná dějová linka. Influencer Sam se konečně sešel s kamarády a odhalil, že Bianka není jeho přítelkyně. Jako správná hvězda se cítil dotčený, že ho zneužila. Bianka dlouho smutnit nebude. Ondra se vrátí do společného bytu mediků a Bianka utěší jeho zlomené srdce.

Každopádně nová posila Ordinace, jak byl příchod Sama (Petra Havránka) inzerovaný, asi brzy odejde, protože Havránek se momentálně vrátil na Kanáry, kde jeho přítelkyně moderuje jeden z vedlejších pořadů spojených se show Love Island. Právě tato show mu v minulém ročníku pomohla k troše popularity mezi vrstevníky. 

Boban Švarc nevzdává snahu o sblížení se s ředitelkou Márovou. Ta mu však jasně dala najevo, že rande se šťastným koncem u hvězdárny byla jen jednorázová akce a nehodlá ji opakovat.

Ne, že by se jí snad skotačení v autě nelíbilo, ale kdyby z toho měl být serióznější vztah, jistě by se to brzy provalilo a Darina se za Švarce jednoduše stydí.

A nejspíš i Vilík a Eva budou mít malou krizi. Na vině bude Jáchym Kalina, který si najednou vzpomněl, že měl Evu rád, a začne se kolem ní motat. To se nebude líbit Vilíkovi.

Zdroj článku: