Účast v soutěži SuperStar a role v Ordinaci v růžové zahradě mu zajistila slávu a hvězda Bena Cristovaa stoupá strmě vzhůru dál

Účast v soutěži SuperStar a role v Ordinaci v růžové zahradě mu zajistila slávu a hvězda Bena Cristovaa stoupá strmě vzhůru dál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi mladou generací je pojmem. Na svém instagramovém účtu má téměř 800.000 sledujících a sbírá nespočet lajků u svých příspěvků. Reprezentuje naši republiku na mezinárodních soutěžích. To je Ben Cristovao.

Letos byl Ben Cristovao vyslán jako náš zástupce na věhlasnou Eurovizi, každoročně pořádanou hudební soutěž. Bohužel se do finále neprobojoval, i když se jen vizuální stránce našeho reprezentanta věnovalo několik set hodin a jeho kostým vznikal pod rukama slavného návrháře Jiřího Kalfaře, který měl z účasti našeho zpěváka ohromnou radost: „Jsem velkým fanouškem Eurovize a když bylo oznámeno, že Ben bude reprezentovat, okamžitě jsem jej kontaktoval a začali jsme připravovat oblečení. Je to úžasná příležitost být součástí jednoho z největších televizních pořadů, navíc ve společnosti tak kreativního umělce. Beru to jako šanci doslova zazářit, udělat z obývacích pokojů po celém světě večírek,“ popisoval své nadšení návrhář Jiří Kalfař na serveru extra.cz.

Kromě tohoto neúspěchu má ale tento talentovaný, všestranně nadaný umělec dobře nakročeno k dalším úspěchům. Má statisíce followerů a stránky bulvárních plátků již několikrát vyplnil fotkami v objetí výstavních mladých slečen.

Ben Cristovao je také bojovníkem za svou vlastní čest a se zvířaty žije ve veganské symbióze. V rozhovoru pro MF DNES prozradil, jak se stal veganem a proč propadl bojovým sportům. “K brazilskému jiu jitsu mě dostal kamarád, který je zároveň vegan. Pozval mě na ranč, kde má rodinu a zvířata, která tam s nimi žijí v míru poté, co všichni přestali jíst maso. Řekl, že jestli chci kuřecí, slepici si musím zabít sám. Když jsem mohl jíst roky nekonečně kuřecích prsíček, přece bych měl dokázat zabít slepici, ne? Navíc jsem už velkej chlap. Chytil jsem ji pod krkem a samozřejmě, jak jsem ji držel, cítil jsem, jak dýchá, jak se bojí a tluče jí srdce, jak měkké má peří. A došlo mi, že na tohle zvíře nemám vůbec chuť, že ho nechci zabít. Že mám chuť jen na výsledný produkt až na samotném konci celého procesu, který s tímhle tvorem nemá nic společného. Slepice dostala jméno Božena a od té doby maso nejím."

Zdroj: