Ordinace v růžové zahradě 3 - konec staré éry a začátek zbrusu nové?

Ordinace v růžové zahradě 3 - konec staré éry a začátek zbrusu nové?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když televize Nova ohlásila na podzim loňského roku nečekaný konec seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který se již neúprosnými kroky blíží, jeho věrné diváky tím doslova šokovala a většina z nich volá po pokračování. A nejenom diváci, ale i samotní herci, byli tímto rozhodnutím zdrceni. Všechno by se tedy mohlo zdát být definitivní, protože prohlášení ředitelky sekce výroby TV Nova, Moniky Hasmanové, o konci Ordinace znějí odhodlaně, ale co když je to jen příprava pole pro novou sérii tohoto televizního evergreenu?

Nižší sledovanost

Může za rozhodnutí nepokračovat v dalším natáčení skutečnost, že sledovanost Růžovky poklesla? Z původních dvou vysílání, úterního a čtvrtečního, zůstalo jen to čtvrteční a úterkům od letošního ledna vévodí nový projekt televize Nova, seriál Anatomie života. Vrací tím Nova protiúder její konkurenci, která na stejné večery nasadila velmi úspěšný seriál Slunečná? Tento tah zatím dle ohlasů diváků nezabírá, proto se vedení Novy nejspíše rozhodlo pro radikální řez. Nicméně, když něco končí, tak zároveň něco nového začíná. Proč by to tedy nemohla být Ordinace v růžové zahradě 3 z části pozměněným obsazením?

„Může se také stát, že Ordinace bude pokračovat dál.“

Na každém šprochu pravdy trochu aneb co vyšlo na povrch

Nikomu se nechce věřit, že by to byla pravda. Dokonce tomu kolikrát ani nenasvědčují informace, které se nesou internetovou džunglí a padají z úst samotných, ať už současných či bývalých představitelů tohoto seriálu. 

Ordinace v růžové zahradě 3

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nedávno se například Zlata Adamovská, která od začátku natáčení seriálu ztvárňuje svéráznou doktorku Bělu Valšíkovou, nechala slyšet v rozhovoru pro Radiožurnál. „Může se také stát, že Ordinace bude pokračovat dál,“ uvedla. A dále na to navázala. „Nic není nemožné, hodně se o tom mluví. Může se ze dne na den stát, že se dozvíme, že seriál pokračuje. Nechci nikomu podsouvat takové myšlenky, uvidíme, jak to dopadne.“ Tato prohlášení nebyla ze strany Novy ani zpečetěna, ani vyvrácena. 

Dalším, kdo poodhalil závoj informací o možném pokračování s jinými hlavními hrdiny, pozměněným prostředím a další číslicí v pořadí na konci názvu, byla bývalá hvězda Ordinace Lukáš Hejlík alias doktor Jáchym Kalina, který před časem dostal od televize Nova nabídku na natáčení Ordinace 3. Naproti tomu někteří současní hrdinové seriálu, jako třeba Dana Morávková (Zdena Suchá) či její seriálový manžel Jan Čenský (David Suchý), o žádném pokračování neslyšeli.

Opravdu je tedy všem dnům Ordinace v růžové zahradě konec?

Pokud Byste rádi viděli nejsledovanější scénu seriálu, tady jsme ji pro vás našli

zdroj: youtube.com