Ordinace v růžové zahradě 2: Zatímco Táňa má skryté touhy, Eva má nakonec rovnou dva chlapy a neví, co s tím

Ordinace v růžové zahradě 2: Zatímco Táňa má skryté touhy, Eva má nakonec rovnou dva chlapy a neví, co s tím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Právě zahájená nová série upozaďuje některé postavy. Prostor dostanou zase některé z těch, které se před kamerou v poslední době neukázaly. A potom jsou zde stálice.

Jednou z nich je i Alena Mázlová. Ta by konečně mohla být šťastná. Ze samovolného potratu se vzpamatovala a její přítel nemusí bojovat s vrácenou rakovinou. Dokonce se dočkala žádosti o ruku a Ondřejovi řekla své ano. Jenže počáteční nadšení někam vyprchalo a Alena musí řešit praktické věci. Je totiž ještě pořád vdaná, protože tělo Čestmíra nebylo nikdy nalezeno. Musí ho tedy nejprve nechat prohlásit za mrtvého.

To se ale pro životem zkoušenou doktorku zdá být větším soustem, než dokáže spolknout. Alena má pocit, že tím prohlášením Čestmíra „opět“ zabije. Ondra moc její váhání nechápe, ale když o věci popřemýšlí, přijde na to, že by neměl na Alenu se svatbou tolik tlačit. Ta pochopila, že není sama, kdo musí jednu životní etapu definitivně ukončit, aby mohla začít další. Stejné to mají i děti, které stále ve skrytu duše doufají, že by se jednoho dne otec a dědeček mohl z neznáma vrátit. Alena se rozhodne uspořádat pohřeb, i když nebožtík bude jen symbolický.

Zatímco v bytě Mázlových se často řeší smrt a duch Čestmíra, který se Aleně stále častěji zjevuje, Leoš a Táňa budou mít asi jiné starosti. Souhrou náhod se připletli k autonehodě, kde Táňa pomohla na svět dítěti těhotné pasažérky vozu. K tomu se ještě stala kmotrou na křtu a nemůže vyhnat představu vlastního dítěte z hlavy. Bude ještě někdy matkou? Když se o svých pocitech zmíní Leošovi, ten její nadšení moc nesdílí.

Teprve čas ukáže, zda si Táňa svůj právě objevený tajný sen v budoucnu dokáže zrealizovat.

Eva a Vilík prožívají krásné období lásky, ovšem Boban Švarc se rozhodl, že si z jejich štěstí také kousek ukrojí, a tak se na zamilovanou dvojici doslova nalepil. Přestože se Vilík už z jeho bytu odstěhoval, vypadá to, že si na podivný vztah ve třech bude muset zvyknout on i Eva. Švarc je všude. Jakmile se v práci s Evou potkají, je tam. Když jdou z nemocnice, je tam. O romantické večeři ve dvou nebo o poklidném večeru doma u filmu si mohou nechat jen zdát. Boban je všude a ani jeden ze zamilované dvojice nemá to srdce, aby se hlučného a vlezlého doktora zbavil.

Už jen chybí, aby spolu všichni bydleli.

 

Zdroj článku: