Ordinace v růžové zahradě 2: Rvačka v nemocnici a rušno na policii

Ordinace v růžové zahradě 2: Rvačka v nemocnici a rušno na policii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena už konečně pochopila, jak to s Ondrou je a rozhodla se být mu v těchto zlých časech oporou. A kolotoč událostí roztočil Švarc, když se Vilíkovi přiznal, že ve vzteku Jáchymovi vmetl do obličeje, že mu Eva nasadila parohy.

Ondra se chystá na operaci, a protože už nemusí nic tajit před Alenou, tak se rozhodl zůstat v kamenické nemocnici. Den před operací ho ještě Alena vzala na výlet do přírody a na noc domů, kde si i s dětmi užili hezký večer.

Během operace nastaly komplikace, ale nakonec se situace stabilizovala. Ondra ještě nemá vyhráno a vše záleží na dalších výsledcích vyšetření, na které si ale musí všichni počkat.

kriminalisté, zdroj: TV Nova

Zita se Sandrou jsou šokované ze článků, které vychází o Radce v souvislosti se smrtí Rennera. Na policii už skončil i Vojta, kterého nepříjemná policistka Šachlová podezírá ze smrti Rennera stejně jako Radku.

O Rennerovi se samozřejmě mluví i všude v nemocnici, a když už sestra Klára nemůže poslouchat ty chvalozpěvy na mrtvého doktora, rozhodne se konečně podpořit Radku a přiznat, že moc nechybělo, aby byla další znásilněnou.

Nemocnici se také podařilo vypátrat ženu, která se potkala s Vojtou v ten osudový den u vchodu do nemocnice a může mu tak dosvědčit, že v době nehody nebyl na střeše.

Celou situaci nese velice špatně Zita, která se cítí provinile, že v tom Radku nechala samotnou. Když se doslechne o svědectví Kláry, znovu váhá, zda nemá jít na policii a říct pravdu, ale Petr Hanák ji znovu přesvědčuje, že musí zůstat doma, kde má dceru, která ji potřebuje.

Když se jí naskytne příležitost a Petr není doma, nechává dítě v péči Babety a odchází na policii. Tam se přiznává a vypovídá, jak to vlastně všechno na střeše probíhalo. Hanák se jí snaží dostihnout, aby ji v přiznání zabránil, ale přichází pozdě.

Z celé situace je zmatená i Táňa, která už se dozvěděla o Kláře i další znásilněné z Hradce a nemůže uvěřit tomu, že člověk, se kterým žila, byl takový násilník.

A mezi Vilíkem a Jáchymem bude napětí houstnout každým okamžikem, a když se do sebe pustí v nemocnici, tak budou i košťata a květináče lítat. Eva se nakonec s Jáchymem udobří a rozhodnou se minulost hodit za hlavu a začít nový život. Jáchym však po Evě chce, aby Vilíka vyhodila, protože si neumí představit, že by ho v nemocnici potkával.

Zdroj článku: