Ordinace v růžové zahradě 2: Alena Mázlová zatím novému medikovi odolává. Ale na jak dlouho?

Ordinace v růžové zahradě 2: Alena Mázlová zatím novému medikovi odolává. Ale na jak dlouho?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od tragické události uplynuly tři měsíce. Kromě Aleny už si všichni na nepřítomnost Čestmíra zvykli. Ona nemůže ani na chvíli zapomenout, protože ji manžel navštěvuje každou noc ve snu. Tak začíná nový díl (1046.) s názvem Byl to jen sen.

Když ji máma doslova vystrčí z bytu, místo koncertu skončí v baru, kde stráví příjemný večer s neznámým mužem. Nakonec ale doslova uteče, když se zalekne intimního okamžiku při tanci.

Zatímco celá nemocnice řeší návrat oblíbeného Broučka a vítá fešáka Jáchyma Kalinu, sestry se rozhodly znepříjemnit život nové vrchní sestře Kalinové. Podle jejích názoru získala místo z protekce. Objevují se i noví medici do Valšíkova programu.

A Aleně se nebude líbit, kdo je jednou z nových posil kamenické nemocnice. Tentokrát se v nemocnici ještě přímé konfrontaci vyhne. Když ovšem odpoledne přivede Jakub ubytovat do svého pokoje kamaráda, který nastoupil v nemocnici a nemá kde spát, už se s neznámým mladíkem bavit musí. Jmenuje se Ondra a pohledná doktorka mu padla do oka už předchozí večer v baru. Bude mít dost trpělivosti, aby tento vrchol dobil?

A vrací se také trochu otravná dějová linka s doktorem Švarcem. Toho opustila žena, a tak se jde demonstrativně vyfotit na most. Jeho vrozená nešikovnost ovšem zaviní pád fotoaparátu a výkřik si mylně někdo vyloží jako přípravu sebevraha. Chudák doktor je ochotný dokonce skočit, aby si zachoval tvář. Když mu ovšem Brouček přinese oběd, hladový Švarc si sebevraždu rozmyslí.

Doktor Švarc, Zdroj: TV Nova

Opomenout nejde ani svatbu roku. Vojta nic neponechá náhodě a přípravy jedou podle plánu. Něco přece jen nevyjde a vlastně to ani nikoho moc nepřekvapuje. Ale na druhý pokus už jde Radka od oltáře jako vdaná paní.

 

​​​​

 

Zdroj:

  • autorský text 
Zdroj článku:
  • autorský text