Ordinace v růžové zahradě 2 (1045): Drama přichází z úplně jiné strany, než čekáte

Ordinace v růžové zahradě 2 (1045): Drama přichází z úplně jiné strany, než čekáte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díl s názvem Pořád tě miluju sliboval dramatické události kolem únosu dcer Lucie, nakonec ale překvapí úplně něčím jiným, co odsune všechny ostatní události stranou.

Darek vzal unesená a nic netušící děvčata na výlet k řece a také se ozval Lucii s požadavkem dvaceti tisíc eur. Čestmír slíbil, že peníze obstará, ale Aleně se nelibí, že chtějí věci řešit bez policie. Tvrdí, že Darek může vzít peníze i děvčata a zmizet. Lucie je ale neústupná a je na ní rozhodnout, jak se bude postupovat. Ona chce vyhovět Darkovi. Jde ji jen o děvčata jako každé dobré matce. Lucie a Martin se musí zbavit policejního dozoru, aby mohli nerušeně jednat s únoscem.

Ten nakonec trvá na tom, že peníze na opuštěné místo musí přinést sám Brabec. V tom okamžiku i Lucie znejistí, zda dělají správnou věc. Darek je schopný Martinovi ublížit. Ten souhlasí s tím, že peníze předá. Nakonec se za ním vydá Čestmír, aby zasáhl, kdyby bylo třeba. Jenže vše je jinak a Darek naláká Lucii do pasti. Bude se střílet u Lucie v baru, ale nakonec z toho všichni vyváznou se zdravou kůží.

Darina je opět ve svém živlu. Poté, co se Michal porval s Leošem v nemocnici na chodbě, si zase může vychutnat svou autoritu. A pěkně si to užije. Leošovi je to jedno a už to chce mít za sebou. Doma ho potom po večeři vyruší zvonek a přijde nezvaná, ale velmi milá návštěva, kterou rozhodně nečekal. Že by se konečně Táňa rozhodla dát jejich vztahu druhou šanci? Možná si to zase zítra rozmyslí.

 Leoš v nemocnici, Zdroj: archív TV Nova

Asi dva týdny po bouřlivých událostech v baru je Čestmír už pracovně v Mexiku a u Mázlů se chytá oslava Martinových narozenin. Ta je přerušena návštěvou policisty a pracovníka ambasády. Konvoj, ve kterém cestoval v Mexiku Čestmír, byl napaden ozbrojenci a on je pravděpodobně mrtvý.

Že by se s příběhem rozloučila jedna z ikonických postav?

 

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek