Ordinace v růžové zahradě 2 (1018): svatba, ale i únos

Ordinace v růžové zahradě 2 (1018): svatba, ale i únos
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na co se můžeme těšit? Další díl plný zvratů, dechberoucích okamžiků, ale také lásky a romantických chvilek. Pojďme se podívat na nejzásadnější zlomové body dílu, který uvidíme již tento čtvrtek od 20:20.

Svatba na druhý a snad poslední pokus

Eda s Bělou mají před sebou jeden z nejdůležitějších dnů jejich života. Samozřejmě se to ale neobejde bez komplikací. Kdo a čím nás překvapí tentokrát? Bude to Jindřich. Má jít Eduardovi za svědka, jenomže si pořeže dlaň o vázu, takže skončí v nemocnici. Aby toho nebylo málo, má na starosti snubní prstýnky. Dostanou se ke snoubencům včas nebo svatba neproběhne? Jak se k celé situací přichomýtne Dan?

V baru U Čerta nestíhají

Zvládat dvě práce dohromady není nic lehkého, navíc když jedna z nich je práce v nemocnici jako doktor. Služby navíc, jedna práce, druhá práce, rodina. Krátkodobě se to zvládnout možná dá, ale jak na tom jsou Vojta s Markem? Jsou vyčerpaní, už to nezvládají. Najmout si další lidi nebo bar zkrachuje? Jak je s touto nepříjemnou situací spojen malý Tobík, který se nehezky zraní?

Milostný trojúhelník pokračuje

Někteří u tohoto nekonečného hašteření pokaždé koulí očima, čemuž se moc ani nedivíme. Bibi a Dan nebo Bibi a Patrik? Většina nás by si na televizi ráda představila tu druhou dvojici. Bohužel jim ale není přáno. Dan je pořádně zákeřný, dělá vše pro své dobro. Prokoukne ho Bibi nebo jeho krásný kukuč vše dokonale zamaskuje?

Boj o těhotnou Táňu

Primář Mára zažívá pořádné nervy. Po dlouhé době, kdy si myslel, že už je vše za nimi, se ozve mafián Foldýn, který dává Márovi důležitý úkol, ošetřit jeho postřeleného bratra. Nejdříve od toho dává ruce pryč, nechce s tím mít nic společného, později ale nemá na výběr. Foldýn unese těhotnou Táňu, takže je Mára přinucen. Bratra na sále odoperuje. Vrátí se Táňa domů nebo už ji Mára neuvidí?