Pár z Ordinace se honí za (zlo)duchy v novém seriálu

Pár z Ordinace se honí za (zlo)duchy v novém seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Znáte je jako Marka a Eriku z Ordinace v růžové zahradě 2. Štěpán Benoni a Marta Dancingerová teď spojí síly v boji proti zločinu v novém seriálu Duch. I tady je jejich vztah zpočátku na nože. Dokážou překonat své rozdíly a navázat úspěšnou spolupráci?

Jejich vztah v Ordinaci byl předem odsouzen k zániku

Diváci Ordinace v růžové zahradě 2 si Štěpána Benoniho a Martu Dancingerovou nepochybně pamatují coby pár, kterému to se vztahem bohužel úplně nevyšlo. Už jejich první milování proběhlo za ne zrovna ideálních okolností. Stalo se tak v době, kdy Marek Doležal (Štěpán Benoni) chodil s Bibi Mrázkovou (Marika Šoposká). Vášnivá a drsná boxerka Erika (Marta Dancingerová) ho ale dovedně svedla ve sprše. Po tomto jediném úletu otěhotněla. Marek neměl zájem ani o dítě, ani o ni. Miloval Bibi, ale ta se s ním pochopitelně rozešla a pro jistotu se uklidila daleko do zahraničí, aby si od něj odpočinula.

Mezitím se Marek s Erikou sblížil a chvíli to vypadalo, že by jejich netradiční rodina mohla obstát, ale po narození synka Tobiáše začala Erika trpět poporodními depresemi a odmítala jak dítě, tak Marka. Zůstala trčet na psychiatrii a Marek se sám staral o syna. A nebyl by to on, pověstný sukničkář, aby svého šarmu a rozkošného chlapečka nevyužil k okouzlení dalších atraktivních slečen.

Vztah s Erikou se nepodařilo obnovit ani poté, co se dala psychicky do pořádku a konečně o Tobíka projevila zájem. Překvapivě si sama našla novou přítelkyni, což Marek dlouho nedokázal rozdýchat.

Marta Dancingerová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

V Duchovi hrají kriminalisty a parťáky, kteří se moc nemusejí

V současnosti už v Ordinaci nevídáme ani jednoho z nich, ale pokud jste si tuhle dvojici oblíbili, můžete na ni narazit v Duchovi, novém komediálním a detektivním seriálu televize Prima. Jednou z hlavních postav osmidílné série je Emil (Štěpán Benoni), vyšetřovatel elitní jednotky Národní centrály proti organizovanému zločinu. Bohužel pro tuhle práci nemá úplně ideální předpoklady, je nesmělý, introvertní a nenápadný. Ačkoli má přátelskou povahu, nikdo z kolegů ho nebere příliš vážně.

Obzvlášť alergická je na něj Radka, podle níž Emil naprosto zpackal dlouho připravovanou akci, při níž zahynul její kamarád. Panuje mezi nimi nedůvěra a permanentní napětí. Náhoda tomu chtěla, že právě ona se má stát Emilovou parťačkou, a tak se nejspíš můžeme těšit na vcelku výbušnou spolupráci.

Radka je totiž velmi ambiciózní, neústupná a disciplinovaná. Jen tak člověku něco neodpustí a, jak s úsměvem podotýká její představitelka Marta Dancingerová, je i poměrně ironická. V tom jsou si obě blízké. Dalším plusem seriálu je nepochybně Predrag Bjelac v roli zavražděného mafiána Darka, jenž se vrátil jako duch, jehož může vidět a slyšet právě pouze nešikovný Emil. Zdá se, že tenhle kriminální seriál obstará divákům slušnou podívanou…

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.prima.iprima.cz