Cesta Lucie z Baru U Čerta za její láskou

Cesta Lucie z Baru U Čerta za její láskou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie je pozitivní a usměvavá osoba s velkým srdcem. V životě potkala několik mužů, které milovala celým svým srdcem. Jak se ale vyvíjel vztah s její poslední láskou? 

Lucie z baru U Čerta, švagrová milovaného Čestmíra, maminka dvou krásných holek a v neposlední řadě také bývalá partnerka a manželka hned několika mužů. Zajisté si pamatujete například prvního manžela Hrušku anebo posledního partnera Darka, který kvůli žárlivosti skončil ve vězení.

Nyní žije s doktorem Martinem Brabcem a je opravdu šťastná. Cestu si k sobě hledali ale velmi dlouhou dobu. Pojďme se na tento poslední vztah podívat blíž.  

V době, kdy Lucie Martina poznala, byla ještě se svým tehdejším partnerem Darkem, se kterým vychovávala své dvě dcery. Do Martina se ale bláznivě zamilovala a začala si s ním milostný poměr. Když se to Darek dozvěděl, tak žárlil neskutečným způsobem.

Jeho žárlivost došla tak daleko, že se pokusil Martina zabít. Kromě toho Darek také zavraždil jejich společnou kamarádku. Tím se Darek dostal do vězení a Lucie zůstala sama.  

Pavel Řezníček ztvárnil dříve záletného lékaře Martina Brabce, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jak se ale vyvíjel vztah Lucie s Martinem? Před tragickou událostí byl Martin velký záletník. Kromě milostného poměru s Lucií udržoval také poměr se spoustou dalších žen. Lucie ale byla opravdu zamilovaná a chtěla s Martinem strávit zbytek života. Dokonce se rozhodla k němu nastěhovat také své dvě dcery a od Darka odejít.

To ale Martin odmítal. Martin se s Lucií rozešel. Poté došlo k tragické události, o kterou se postaral Darek. Po Martinově zotavení se začala jeho povaha dost měnit. Začal být klidnější, přestal se věnovat velkému množství žen a zjistil, že má Lucii opravdu rád.

Chtělo to velkou dávku trpělivosti, ale podařilo se mu Lucii přesvědčit, že se opravdu změnil a touží po ní jako po jediné ženě ve svém životě. I přes odsuzování jejich okolí se Lucie dala s Martinem dohromady a nyní tvoří krásný pár, ze kterého jde láska cítit na sto honů. Doufejme, že tento pár už si tím největším peklem prošel. 

Zdroj článku:
  • Autorský text