Opustí po Čestmírovi Ordinaci i doktor Petr Hanák?

Opustí po Čestmírovi Ordinaci i doktor Petr Hanák?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co se ze seriálu vytratil Čestmír Mázl, což bylo pro řadu diváků šokující, to teď pomalu vypadá, že to má nahnuté i doktor Hanák. Má už herec Radim Fiala seriálu dost jako jeho kolega Petr Rychlý a nechá svou postavu po tragické nehodě zemřít?

Sympatický herec o své seriálové postavě říká, že měla malou nehodu a ocitá se na pokraji smrti. Další podrobnosti o své postavě však nechtěl prozradit, ale bude to určitě pro diváky velkým překvapením.

Pro postavu Petra Hanáka však balancování mezi životem a smrtí není žádnou novinkou a Radim odhaduje, že už se v ohrožení života ocitl asi čtyřikrát nebo pětkrát.

A jak se taková role pacienta v bezvědomí hraje, když jen leží a nemusí se učit řádné repliky?

Podle herce to není až tak snadné, protože se nesmí pohnout, má v sobě různé hadičky a není jednoduché poslouchat repliky ostatních, nesmát se nebo nějak jinak nereagovat.

Radim Fiala už je v seriálu veteránem a poprvé se objevil v 82. dílu. Divákům přirostl k srdci a v současné době je zasypaný dotazy na své zdraví, protože jeho stav drží diváky napjaté a zkouší herce kontaktovat, aby jim prozradil, co je v seriálu čeká. Radim je však velmi tajemný a ani nenaznačuje.

Ordinaci točí velice rád a chválí si skupinu lidí, kteří na natáčení pracují. Tvrdí, že za ty roky jsou jako rodina. Podobně se v minulosti vyjádřila i Anička Slováčková.

Scénáristé postavu lékaře rozhodně nešetří a už toho zažil opravdu hodně. Měl několikrát malárii a horečku dengue, úplavici, několik bodných a střelných ran a přežil několik svých partnerek. Nebezpečné situace Radimovi nevadí a kdyby měl tu možnost, klidně by zaskočil za Harrisona Forda v legendárním příběhu s dobrodruhem Indianou Jonesem a jeho nejvysněnější rolí je James Bond, nejslavnější agent s licencí zabíjet.

Možná by scénáristé Ordinace v růžové zahradě mohli malou bondovku vytvořit pro herce i v českých poměrech. Nakonec by to nebylo poprvé, kdyby kriminální živly ovládly Kamenici.

Zdroj článku: