Nejlépe oblečené herečky v seriálu ZOO

Nejlépe oblečené herečky v seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
ZOO je oblíbený romantický seriál televize Prima, která tento rok odvysílala svou první řadu a získala tak spoustu nových diváků. Pojďme se dnes podívat na to, které herečky z oblíbeného seriálu jsou nejlépe oblékané!

V hlavní roli září zejména Eva Burešová, která v seriálu hraje Viki Janečkovou, chůvu dvou nezbedných dětí soudce Petra Kříže. Během dne nosí Viki velmi moderní pohodlné oblečení, které si často sama šije, jelikož si přivydělává i jako švadlenka. Večer se však z Viki stává tajemná barová zpěvačka Lady X, která si libuje v přiléhavých sexy šatech a různobarevných parukách. Díky svému výraznému stylu oblékání má řadu ctitelů, mezi které patří i její zaměstnavatel, soudce Petr Kříž, který však stále netuší, že Lady X neboli Alex je ve skutečnosti nenápadná chůva jeho dětí.

Herečka Michaela Pecháčková pak představuje dědičku bohatého sklářského impéria Sid Novotnou, která se však rozhodne žít svůj vlastní sen, uteče z domova a stane se ošetřovatelkou zvířat v zoologické zahradě. Během dne má na sobě pracovní pohodlné oblečení, které je velmi uniformní a stejné jako mají všichni zaměstnanci zoo. Anna je v něm poněkud nevýrazná a splývá tak s ostatními. Pokud se ale Anička vydá na rande nebo do společnosti, promění se z šedé myšky na sexy mladou ženu, která rozhodně ví, jaké šaty jí nejvíce sluší.

Michaela Pecháčková, Šimon Bilina a Michaela Petřeková všichni mají styl, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jednou z nejlépe oblékaných hereček je však představitelka Adélky Pokorné, Michaela Tomešová, která v seriálu hraje asistentku ředitelky ZOO. Z předchozího vztahu s místním sukničkářem Albertem víme, že si potrpí zejména na kvalitní spodní prádlo, zvlášť ve chvílích, kdy se snaží Alberta svést. Do práce chodí Adélka vždy elegantně oblečená, upravená a usměvavá.

Vrcholem elegance je pak Sidonie Novotná, kterou představuje Jana Švandová. Ta je významnou podnikatelkou a majitelkou sklářské firmy, zároveň je také babičkou zmíněné Aničky. Oblečení Sidonie je vždy sladěné do nejmenších detailů, a to i s perfektním make-upem a účesem.

Zdroj článku:
  • Autorský text