O mě se neboj: Petra chce mít o vztahu Martina a Evy jasno. Může věřit otci, že pro ni recepční není hrozbou?

O mě se neboj: Petra chce mít o vztahu Martina a Evy jasno. Může věřit otci, že pro ni recepční není hrozbou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva sice vypadá, že je ve svém černobílém světě hned se vším hotová, ale tentokrát sama neví, co si myslet. Když jde o druhé, vidí všechno jasně. Jak dojde na vlastní život, trošku se ve svých pocitech plácá. A co znamenala ta pusa?

Eva je nepříjemně zaskočená, když následující den po puse vidí Martina opět jako povýšeného a odtažitého právníka. Martin má ale hodně práce a vůbec mu nedochází, že se chová nějak nepatřičně.

Flirtování svého kolegy si ovšem všiml kolega Tomáš, který si dělá tak trochu iluze, že by Petra konečně mohla prozřít a vybrat si toho lepšího a spolehlivějšího kolegu. Přece to musí vidět, co se děje. Pro jistotu ji na nestandardní vztah jejího přítele a recepční musí upozornit. Jak je možné, že na ni často nemá čas, ale vždy si ho najde pro Evu? Není jí to samotné divné?

Petra samozřejmě není hloupá a vidí, že se její přítel nějak mění, a to dokonce k lepšímu. Jenže to není její zásluhou, a to jí trochu nahání strach. Petra nechce nic nechat náhodě, a tak využije příležitost, aby Evě promluvila do duše. Samozřejmě jako advokátka, která vidí všechny ty hrozné rozvody, kdy to vždy odnesou děti, a proto by Eva měla udělat vše proto, aby si manželství s Kryštofem udržela. A Evě dojde, že v ní vidí hrozbu. Jen neví, zda má být ráda, anebo se bát. Práci potřebuje a ta současná je i zajímavá.

A aby to Eva měla s manželem zapeklitější, ten se jí svěřuje, že koučka (Jirešová), která mu pomáhá být lepším člověkem, je velice příjemná žena a hodně na ni myslí. Možná by ji mohl vzít na rande, vzít ven i děvčata. To se ale Evě nezamlouvá. Neví, co vlastně Kryštof chce. Jeden den slibuje, jak bude dobrý manžel, a další den jí oznamuje, že chce randit?

Výměna názorů se trochu vymkne kontrole, což slyší obě děvčata. Kryštof vypustí z úst něco, co starší z děvčat, která není jeho dcerou, hodně vyděsí. Druhý den se ve škole po holčičce slehne zem a rodičům dochází, že nelze řešit problémy tímto způsobem.

Kryštof tak přichází s tím, že Evě rozvod podepíše a na všem se domluví.

Mezitím má Martin další složitý případ, který by chtěl vyhrát, ale jeho sok Tomáš dělá vše proto, aby se mu to tentokrát nepovedlo. Jak všechno dopadne, je nakonec překvapením pro všechny. Jen Petra je opět celá nesvá z vlivu Evy na jejího přítele. Jejího strachu si všimne i otec, ale přesvědčuje ji o tom, že je to dobře pro všechny, když dělá Eva z Martina empatičtějšího člověka. Pro Petru ale není snadné otci uvěřit. Bojí se, že Martin bude hledat u Evy to, co nenašel u ní.

Petra, Martin a Tomáš, zdroj: Kučera / TV Nova
Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek