O mě se neboj: Další porce emocí a lidskosti už nemůže nikoho nechat na pochybách, že máme podzimního vítěze mezi seriály

O mě se neboj: Další porce emocí a lidskosti už nemůže nikoho nechat na pochybách, že máme podzimního vítěze mezi seriály
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak jednoduchý děj, pár postav a ono to funguje. Seriál nikam nespěchá, a přesto se u něj člověk nenudí. U herců je nejpříjemnější to, že jsou přirození, nepřehrávají a nedělají ze sebe klauny. Na rozdíl od jiných seriálů, které se na podzim vynořily, jde o zábavu nejen pro herce, ale i pro diváky.

V nové epizodě půjde hned o dva soudní případy. Evě se nelíbí, že se Martin a jeho kolega rozhodli, že se vsadí o jeden soudní spor. A ostatní v kanceláři se k sázce přidávají, a nakonec i ona. Jenže nevsadí na Martinovu výhru.

Celý případ se trochu zamotá, klientka je naštvaná, že místo Tomáše přišel Martin, kterého nikdy neviděla, a už ani nemá sílu se soudit s velkou společností, která si z ní udělala legraci a uvedla ji (a nejspíš tisíce jiných lidí) v omyl, když slibovala v reklamní akci model automobilu. Ten klientka vyhrála, ale byl plastový a vešel se jí do kapsy. Přitom se do akce zapojila s přesvědčením, že hraje o opravdový vůz.

Eva si sice připadá jako maskot, kterého si Martin bere k soudu vždy, když se mu to hodí, ale nakonec zkusí ženu přesvědčit, aby novému právníkovi věřila, že jí soud vyhraje. Eva tak jde sice sama proti sobě, když si vsadila proti Martinovi, ale v ten okamžik na to nemyslí a jen chce, aby spravedlnost vyhrála.

Doma je to s Kryštofem mnohem lepší a vypadá to, že tentokrát to s hledáním práce myslí opravdu vážně. Skvěle se stará i o holky, protože na rozdíl od Evy má dost volného času. A co je ještě lepší, zjistil, že ho to vlastně baví. Eva jeho snahu vidí, ale sama je zmatená a neví, jestli už není pozdě.

„Proč až teď?“

ptá se ho.

Ani druhý případ, který dostal Martin od šéfa, se neobejde bez Evy. Tentokrát je ale Martin opatrný, aby se mu do případu Eva nezamotala bez jeho kontroly a nechtěla s klientkou řešit svůj pohled na věc. I když, nakonec to tak dopadne, protože úplnou náhodou se Eva dozví informace, o kterých klientka mluvit nechce. Je to ale jediná možnost, aby soud vyhrála. Přesvědčování však tentokrát nebude tak jednoduché.

Když jde Martin s Evou od soudu, něco se stane a možná to ovlivní další sled událostí.

Lucka Vondráčková si zahrála jednu z Martinových klientek. Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek