Jak se Vilma Nyklová vyrovná s novou partnerkou svého syna?

Jak se Vilma Nyklová vyrovná s novou partnerkou svého syna?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Vilmu Nyklovou čeká pořádná zatěžkávací zkouška. Vždy totiž byla zvyklá na to, že ji její synáček poslechl na slovo. S příchodem Kateřiny Dubovské však přišla i jeho drobná vzpoura vůči její osobě. Lumír se zamiloval a zrovna do Kateřiny, kterou Vilma nemůže ani cítit. Možná jen proto, že je z Děčína. 

Kateřina Vilmu respektuje i přes její manýry 

Za dobu, co je Kateřina v Ulici, se už naučila vycházet se spoustou lidí. Je to nekonfliktní typ, který má rád ve věcech jasno. Rozchodila dokonce i událost, když jí od Vilmy Nyklové přistál na hlavě kýbl se špinavou vodou. V té době to vypadalo, že už bude Dubovská kolem Nyklových buďto opatrně našlapovat, nebo půjde tvrdě proti nim. Zub času tyto aktéry nakonec zavedl úplně jinam, a to ke společnému podnikání, společné řeči a v případě Lumíra a Kateřiny také ke společné posteli. Ovšem jen za předpokladu, jestli se k tomu Lumír vůbec odhodlá. Ale co pak bude s Vilmou, která v seriálu nedávno oslavila osmdesátku? Bude novou partnerku svého syna přinejmenším respektovat?

Vztahy Vilmy Nyklové a Kateřiny Dubovské byly hned ze začátku velmi vyhrocené. V té době ještě nikdo netušil, jak se jejich vztah vyvine.

Lumír (Václav Svoboda), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Maminko jí nejspíš nikdy říkat nebude

Situace, kdy si snacha s tchyní sedne natolik, že svůj společně strávený čas aktivně vyhledávají, jsou natolik výjimečné, že se nebudou dít ani v případě Vilmy a Kateřiny. Přece jen je to druhá Lumírova žena a Světlanu, kterou měl každý rád, lze překonat jen stěží. Tudíž lze předpokládat takový vývoj, že bude Vilma Kateřinu alespoň respektovat jako partnerku svého syna.

Diváci dobře ví, že ačkoliv je Vilma jakákoliv, vždycky měla na srdci Lumírovo štěstí. A pokud se chce s Lumírem, s Lexíkem a s celou rodinou takhle intenzivně scházet i nadále, bude muset přijmout Kateřinu do rodiny. Na kafíčko spolu ty dvě nejspíš rády chodit nebudou, to však ještě neznamená, že vzájemný respekt nebude fungovat. 

Zdroj článku:
  • autorský text