Nový vztahový seriál plný jiskření a humoru: O mě se neboj

Nový vztahový seriál plný jiskření a humoru: O mě se neboj
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hlavní hrdinka Eva má dvě děti a dalo by se s nadsázkou dodat, že manžel je třetí. Naprosto nesamostatný muž, kterého se technickou chybou nebyla zatím schopná zbavit rozvodem, jí život příliš neusnadňuje. Spíš naopak. Jediný náznak dospělosti je u něj žárlivost. A to je hotové peklo.

Eva je na všechno sama – od výchovy dětí až po placení hypotéky za byt. A po neúspěšném pokusu se manžela zbavit se jí znovu vrátil do malého bytu. Pomocník to ale není.

Eva to má složité i s prací, protože se řídí heslem „co na srdci, to na jazyku“. To jí přinese celou řadu problémů. Když jednoho dne přijde o práci, a navíc ji zaměstnavatel žaluje, tak se obrátí na jediného právníka, kterého zná, aby jí pomohl, když už kvůli jeho absenci u rozvodu, nemohla alespoň jeden problém vyřešit.

Trošku náhodou, trošku kvůli právníkovým výčitkám svědomí, nakonec dostane práci v prestižní právnické kanceláři jako recepční. Zdánlivě to vypadá, že se vše obrátí k lepšímu, ale to by Eva musela dříve trochu myslet, než něco řekne, a musela by se zbavit manžela.

Veroniku Arichtevu do hlavní role obsadil její manžel a režisér Biser A. Arichtev. To je výhoda, mít doma režiséra. Ale Veronika se do role energické Evy docela hodí a možná by roli dostala i bez protekce.

Jejího poťouchlého manžela na zabití hraje Lukáš Příkazký, který to hraje tak dobře, že budete mít nutkání skočit k obrazovce a vrazit mu pořádnou facku. V okamžiku, kdy se Eva spřátelí s právníkem Martinem (Václav Matějovský), její manžel vytuší, že to trochu zavání komplikacemi a rozehraje opět své představení žárlivce.

Koho by nenapadlo, že někdy je ženě opravdu lépe samotné, i když jí může být někdy smutno.

režisér Arichtev, zdroj: Kučera / TV Nova

„O mě se neboj je žánrová podívaná v pravém slova smyslu. Romanticko-komediální seriál plný humoru, nadsázky a lehkosti. Po předchozích látkách to pro mě bylo odpočinkové,“ říká režisér Biser A. Arichtev.

O samotném natáčení, které probíhalo na sklonku doznívající pandemie v reálných lokacích, říká: „Reál byl v tomto případě jediná možná volba. Zavřít tento seriál do ateliéru by byla škoda. Má příjemnou předvánoční atmosféru. Vymyslel jsem si to na začátku realizace a musím říct, že mě ta hra bavila, udržet v tom i tento výtvarný moment.“ K obsazení své manželky Veroniky Arichtevy dodává: „Bylo hezké vidět Veroniku, jak si pohrála s rolí Evy. Myslím, že to diváky bude bavit. Je v tom dobrá a situace, které v seriálu jsou, hodně oživuje svou jedinečnou energií.“

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Voyo,
  • autorský článek