Nový trailer Brazen odhaluje Alyssu Milano v nejnovější thrillerové adaptaci knihy Nory Roberts pro Netflix

Nový trailer Brazen odhaluje Alyssu Milano v nejnovější thrillerové adaptaci knihy Nory Roberts pro Netflix
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix zveřejnil nový trailer k připravovanému thrilleru Brazen, ve kterém hraje hlavní roli rodačka z Brooklynu Alyssa Milano (48). Jde o filmovou adaptaci příběhu známé autorky mnoha úspěšných knih Nory Roberts z roku 1988 s názvem Brazen Vurtue. Film je ohlášený na polovinu ledna.

V režii Moniky Mitchell se diváci ponoří do příběhu, kde hraje hlavní roli zločin, a navíc je vše opředeno velkou dávkou tajemství, kterým Nora Roberts ve svých knihách nešetří.

Hlavní hrdinka Grace se vrací po dlouhé době do svého rodného domu ve státu Washington DC na přání své sestry, která ji požádala o pomoc. Jenže dojde ke zločinu a sestra je zavražděná. Vyjde najevo, že sestra žila dvojí život a o tom tajném, ve kterém hrála roli webkamera, nikdo neměl ani tušení.

Grace je od přírody velice vytrvalá a tvrdohlavá a rozhodne se pustit do vyšetřování na vlastní pěst. Nenechá se odradit ani místním detektivem Edem (Sam Page), který má oficiální vyšetřování na starosti. Grace je totiž spisovatelka a kromě skutečnosti, že chce jde o smrt někoho blízkého, je také zvědavá a v hlavě už se jí píše kriminální román se složitou zápletkou. Situace se zkomplikuje, když jsou nalezena další těla mrtvych lidí, kteří zemřeli násilnou smrtí a co víc, celý případ se podobá až nezdravě jednomu z románů, které Grace napsala.  Jak se žena začne domnívat, nepůjde o náhodu a vraždy jsou něco osobního, co k ní má nějaký vztah. A jak se, tak usilovně plete detektivovi do jeho práce, brzy oba zjistí, že se mu trošku připletla i do života.

V dalších rolích si zahráli: Malachi Weir, Barry W. Levy, Colleen Wheeeler, Lossen Chambers a Matthew Finlan.

Herečka Alyssa Jayne Milano má italské kořeny a před kamerou se objevila už v sedmi letech, když ji chůva vzala bez dovolení rodičů na konkurs na reklamu, který vyhrála v konkurenci 1500 dívek. Následovali role v seriálech a starší generace diváků si možná vzpomene na film Komando z roku 1985 ve kterém vytvořil hlavní roli svalovec Arnold Schwarzenegger. Alyssa si po jeho boku zahrála jeho dceru a moc ráda na natáčení vzpomíná. Kdo se může pochlubit tím, že mu Arnold pomáhal psát domácí úkoly!

Z pozdějších projektů na sebe herečka upozornila v populárních seriálech Melrose Place a Čarodějky. V posledních letech se často objevovala v bulváru, protože vyšlo najevo, že jí manažér a účetní ji připravili o podstatnou část úspor a věc řešil soud.

 

Zdroj:

  • autorský článek