Nový seriál ZOO, co vše o něm víme?

Nový seriál ZOO, co vše o něm víme?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seznamu hlavních hvězd můžeme najít známou českou herečku Evu Burešovou, kterou známe z účinkování v seriálu Slunečná. Hraje velmi pracovitou Viktorii, která pracuje jako chůva a hlídá děti bohaté rodině soudce Petra Kříže.

Soudce má však ne moc příjemnou přítelkyni, která se snaží za každou cenu Viktorii kvůli žárlivosti vytlačit z pozice chůvy. Zřejmě se bojí, že by mohla přijít o svého milého. Zatím se jí to však nedaří a mladá Viki stále pracuje a hlídá děti, které si ji velmi oblíbily.

ZOO je nový rodinný seriál, který měl premiéru 13. ledna 2022 na stanici Prima.

Viktorie Janečková

Viktorie to nemá vůbec jednoduché, má velké dluhy, které má z doby podnikání se svým přítelem. Snaží se je za každou cenu splatit, a proto má hned 3 práce. Pracuje jako chůva, šije svatební šaty a navíc vystupuje jako Lady X. Má toho tedy víc než dost. Její spolubydlící Je Anna Novotná, která se jí snaží pomoct a půjčit jí peníze, to však Viktorie nechce.

Anna Novotná

Mladá Anna to však taky nemá jednoduché, začala pracovat v ZOO a chce, aby z ní byla jednou ošetřovatelka. Je velmi pracovitá, snaživá a možná trochu naivní. Již v úvodních dílech se snažila jako detektivka vyřešit problém s krádeží vajíček. Ne všichni kolegové Anny jsou z ní nadšení, a proto to nemá zrovna lehké, ale Anna je velká bojovnice a my věříme, že se jen tak nevzdá!

Michaela Pecháčková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ředitelka ZOO

Marie Roklová, kterou hraje Veronika Freimanová, je nová ředitelka ZOO. S pozicí ředitelky má již zkušenosti, a to z muzea. Snaží se vnést pořádek do ZOO, naslouchat svým zaměstnancům, ale to se zrovna nelíbí Albertovi a Luborovi, kteří mají se ZOO vlastní úmysly. Z úvodních dílů je jasné, že se budou chtít ředitelky velmi rychle zbavit.

Po odvysílání úvodních dílů vypadá seriál ZOO jako příjemný rodinný seriál se zajímavým dějem. Můžeme se tedy těšit na další epizody a to, co si pro nás ZOO připraví!

 

Zdroje článku: