Nový seriál Jima Parsonse a Mayim Bialik by měl brzy vyjít. Na koho a co se těšit

Nový seriál Jima Parsonse a Mayim Bialik by měl brzy vyjít. Na koho a co se těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herci z Teorie velkého třesku Jim Parsons (Sheldon) a Mayim Bialik (Amy) společně připravují nový seriál. V hlavní roli zazáří právě Bialik a můžete se těšit na pořádnou porci zábavy. Kdy a kde seriál vyjde a co od něj čekat?

Seriál se měl nejdříve jmenovat Carla, nakonec však tvůrci jméno změnili a potvrdili, že ponese název Call Me Kat. Příběh je inspirovaný britským komediálním seriálem Miranda od společnosti BBC.

Seriál vypráví o Kat (Maiym Bialik), devětatřicetileté ženě bez manžela a dětí, která se každý den musí vypořádávat se svou matkou, aby jí dokázala, že vždycky nemůžete mít všechno, co chcete, ale stejně můžete být šťastní. Proto se rozhodne využít peníze, které jí rodiče našetřili na svatbu, k otevření její vysněné kočičí kavárny.

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku snědla vlastní placentu. Zajímavosti o herečce oblíbeného „nerd“ seriálu

Po boku Bialik se v seriálu objeví také Swoosie Kurtz, Cheyenne Jackson a Leslie Jordan.

Seriál je produkován společnostmi Fox Entertainment a Warner Bros. TV, kde se na produkci podílí i Jim Parsons. Proto premiéra v Americe vyjde právě na známé stanici Fox.

Čtěte také: Jim Parsons prozradil, proč nevznikla 13. série Teorie velkého třesku. Představitel Sheldona prožíval muka

Kdy to ale bude?

Seriál by měl vyjít ještě na podzim letošního roku, kvůli koronavirové krizi se však natáčení muselo pozastavit, a tak stále nevíme přesné datum a není jisté, zda vůbec vyjde ještě letos. V rozhovoru ale ředitel společnosti Fox uvedl, že se budou snažit uvést co nejvíce titulů v podzimní sezóně.

Čtěte také: Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem

Můžeme tedy jen čekat a uvidíme. Rozhodně ale je na co se těšit.