Nový Love Island: Vypadne pár, který nikdo za nejhorší nepovažuje, diváci zmiňují na sociálních sítích podvod

Nový Love Island: Vypadne pár, který nikdo za nejhorší nepovažuje, diváci zmiňují na sociálních sítích podvod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dramatické události dorazily do vily až navečer. Celý den si „barbíny a svalovci“ užívali své psycho debaty o pocitech. Dříve když nebyla televize a žádná zábava, lidé dělali děti, dnes řeší, co si kdo myslí a v debatách o pocitech osazenstva ve vile jednoznačně vynikají chlapci.

Zbyněk je pořád zmatený a nejistý. Místo toho, aby si někde sedl se Sárou, tak chodí a stěžuje si každému na potkání, jak je opuštěný a Sára mu nerozumí. Ta už je trochu nesvá z toho, jak za ní ostatní chodí a obviňují ji z toho, že je za nefunkčnost komunikace ve vztahu se Zbyňkem zodpovědná ona. Jak přiznala Denise, když se vrátila z rande do vily, atmosféra tam byla tak nepřátelská, že i brečela.

Radek si i druhé rande užíval a Denisa nevypadala, že by se nudila. Ani jeden však netušil, že už večer si Radek bude svou partnerku vybírat.

Trochu osvěžení přinesla do nekonečných debat Tina. Ona a Jacob evidentně nemají žádné problémy v komunikaci, a hlavně řeč těla u nich funguje, jak má. Večer v posteli tak zažívají zajímavé, a hlavně přirozené pocity a je jen otázkou dní, kdy Tina už přestane myslet na to, že jsou v pokoji kamery. I Naty se zmínila, že se Štefanem chemie funguje, jak má.

Není legrační, že holky řeší, jak jsou nadržené a kluci debatují o tom, jak se necítí dostatečně opečovávaní?

Když si šla Sára do pokoje pro nějaké věci, tak si David myslel, že si za ním přišla pro radu! Jednu dostala, aniž by si o ni řekla. Má si promluvit se Zbyňkem! Tak to je objev týdne. Sára by si i promluvila, ale Zbyněk měl zrovna rande s Kryštofem, takže na ni neměl čas. Naty ji nakonec velmi přátelsky uklidnila, ať si z nikoho nic nedělá a řeší si věci sama za sebe.

Ani Denisa se po návratu z rande necítila ve vile nejlépe. Vypadá to, že místní „mužské osazenstvo" čeká, že když má jít jejich vyvolená na schůzku k moři, měla by tam raději skočit z útesu, aby dala jasně najevo svou věrnost.

Denisa a Kryštof, zdroj: TV Nova

Malé rozptýlení přinesla hra, i když polévat se pivem je vše jiné, jen ne sexy. Takový výstřik šumivého vína z lahve by byl určitě trošku hravější. Házení preclíků už bylo lepší, stejně jako válení sudů.

A nástup u ohniště nevěstil nic dobrého. Nicméně zřejmě všechny napadlo, že půjde o Radkův výběr partnerky. Tedy až na Kryštofa. Ten zřejmě předpokládal, že to budou ještě týden rozebírat.

Vyřazení Naty a Štefana bylo překvapením nejen pro osazenstvo vily, ale i pro diváky. Mělo jít o divácké hlasování, ale podle reakcí na sociálních sítích se nějak nenašel nikdo, kdo by se vyjádřil proti tomuto páru. To budí pochybnosti.

Byl někomu Štefan nepohodlný? Byl to on, kdo poradil Zbyňkovi jeho vystoupení ohledně odchodu z vily, a proto byl po zásluze potrestaný a Naty to odnesla s ním? Možná se předvedl jako zdatný manipulátor těch dětí kolem sebe, a to není tak úplně v zájmu hry, která samozřejmě není tak free, jak se tváří.

Divné je i to, že se vyřazení i výměna v páru odehrála pouze za pomoci zpráv. Kde je moderátorka? Musela odpočívat po náročném dnu na pláži?

Radek odešel do ložnice s Denisou. Kryštof se choval jako dítě, kterému zdatnější kluk sebere na pískovišti hračku. A celá výměna párů ztrácí smysl, když si šla Denisa lehnout na gauč za Kryštofem.

„Hra o trůny začíná,“ poznamenal velmi vtipně David. Dokonce mu bylo rozumět.

páry, které byly ve hře o vyřazení, zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • voyo,
  • autorský článek