Nový krimi seriál Had (2021): příběh brutálního sériového vraha podle skutečné události

Nový krimi seriál Had (2021): příběh brutálního sériového vraha podle skutečné události
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci krimi a thrillery milují, proč tedy nevytvořit zase něco nového? Charles Sobhraj, tak zní jméno brutálního vraha cestovatelů, o kterém v tomto seriálu budeme slýchávat nejvíce. Na koho se zaměřoval a jak budou vraždy bodovat?

Již zmíněný sériový vrah nevystupoval pouze pod svým jménem. Často na sebe bral jména svých obětí, kterými byli nejčastěji Evropané a Američané, kteří cestovali do různých částí Asie. Seriál nám popíše příběh dnes sedmasedmdesátiletého vraha.

Charles Sobhraj alias Bikini Killer nebo Had

Narodil se v roce 1944 v dnešním Ho Či Minově městě. Později získal francouzské občanství. Spáchal nejméně dvanáct vražd. Získal hned několik přezdívek – Bikini Killer, Had nebo Splitting Killer.

Policisté v jednotlivých zemích si nedokázali spojit všechny události a najít společné důkazy. Nic neměli až do doby, kdy se na scéně objevil nizozemský diplomat Herman Knippenber, který se věnoval vraždě dvou holandských turistů, kteří byli otrávení, zbiti a zaživa upáleni.

Exotické lokace

Osm úžasných dílů, které jsou plné dobrodružství, napětí a strachu, se odehrávají na různých exotických místech, jako je například přeplněné indické město Dillí. Natáčecí tým vše stihl naštěstí zdokumentovat ještě před koronavirovou dobou, takže se máme určitě na co těšit.

Herecké obsazení

V hlavní roli se objevuje mladá britská herečka Jenna Coleman, která si zahrála například ve filmech Než jsem tě poznala nebo Corporate Monster. V seriálu se objevuje také francouzský herec Tahar Rahim, Chicha Amatayakul z Thajska nebo čtyřiadvacetiletá Ellie Bamber z Velké Británie.