Netflix vs. Disney vs. Amazon – Kdo dostane nový film o Formuli 1 s Bradem Pittem?

Netflix vs. Disney vs. Amazon – Kdo dostane nový film o Formuli 1 s Bradem Pittem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filmový projekt, který je zatím stále jen ve fázi plánování, vyvolává rozruch po celém Hollywoodu. O co jde? Veškerá velká studia a streamovací platformy chtějí produkovat film, ve kterém si zahraje nejen legenda Formule 1, ale i Brad Pitt.

Formule 1 – Oblíbená jak dlouho ne

Rychlá auta, legendární Formule 1 a Brad Pitt: Tohle je kombinace, na kterou má Hollywood právě teď velkou náladu. A kdo by se divil? Semi-biografický film o Niki Laudovi „Rivalové“ odstartoval novou vlnu oblíbenosti pro nejrychlejší motorový sport a když začal Netflix s vlastní produkcí „Touha po vítězství“, počet nových fanoušků se zmnohonásobil. V současné době hledá čerstvý filmový projekt bez jména svůj domov a každý v Hollywoodu by ho chtěl produkovat.

Film pochází od režiséra Josepha Kosinskiho, známého již z filmů "TRON: Legacy", "Nevědomí" anebo budoucího „Top Gun 2". Zapojen je také úspěšný producent Jerry Bruckheimer (Piráti z Karibiku) a v neznámé roli současný a mnohonásobný mistr světa Formule 1 Lewis Hamilton. O hlavní roli se postará superstar Brad Pitt.

Jaké studio vyhraje?

Podle informací oborového magazínu Hollywood Reporter již podaly nabídky na získání projektu a uvedení do kin Paramount, MGM, Sony a Universal, navíc streamovací služby Netflix, Apple a Amazon. Překvapující je, že i Disney jeví zájem o nový projekt, i když se obvykle od takových nabídkových válek drží stranou.

Kdo tuto „válku“ na konec vyhraje a kde se film objeví, to se dozvíme nejdříve roku 2023. Je jen malá šance, že by mohl být film hotový příští rok.

 

Zdroj: