Zveřejněn další nový dinosaurus Jurského světa, který se postará o pořádnou neplechu

Zveřejněn další nový dinosaurus Jurského světa, který se postará o pořádnou neplechu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V „Jurský svět 3: Nadvláda“ se ve franšíze představí několik zbrusu nových dinosaurů, které jsme ještě v žádném filmu neviděli. Jedním z nich je atrociraptor, zvláště „zlý“ dravec, který se vydá na lov Owena Gradyho (Chris Pratt). To ukazuje nejnovější snímek.

Nový hlavní nepřítel

Jurský svět 3: Nadvláda“ by měl být jedním z velkých letních trháků roku 2022. Aby měla trilogie důstojný konec, je samozřejmě potřeba přidat několik nových a skvělých dinosaurů – a tak nás tentokrát s Atrociraptorem čeká druh dravce, který v sérii filmů „Jurassic“ ještě nikdy nebyl. Atrociraptor byl zhruba dva metry dlouhý druh čeledi Dromeosauridae, jež žil v Kanadě. Jedná se tedy o amerického příbuzného velociraptora.

Empire Magazine exkluzivně zveřejnil první snímek Atrociraptora, který je na lovu lidského masa – v podobě Owena Gradyho (Chris Pratt), který se pokouší uprchnout na motorce (což by se mu s největší pravděpodobností mělo podařit). Je jasné, že poté, co zbyl jen jeden velociraptor, který díky výcviku není nebezpečný pro naše hrdiny, bylo potřeba přivézt do filmu nového nebezpečného plazího antagonistu.

 

Rozhovor s režisérem

Empire zveřejnil nejen nový obrázek, ale také rozhovor s režisérem Colinem Trevorrowem – a ten našel pro Atrociraptora celkem jasná slova: „Zatímco Velociraptor je spíše mazaný lovec, jsou Atrociraptoři hrubší chlapíci. Tihle po tobě prostě půjdou. A v tomto konkrétním případě zachytili pach Owena a nepřestanou s lovem, dokud nebude mrtvý. Jsou docela brutální, no.“

Scéna na obrázku se odehrává na Maltě – jedné z mnoha nových lokací, které v „Jurském světě 3“ uvidíme, protože jak víme, dinosauři se rozšířili po celém světě.

Kromě atrociraptora se objeví nespočet dalších nových dinosaurů. Mezi nimi taky pyroraptor, další dravec s nebezpečným drápem na noze. Colin Trevorrow říká, že je miluje oba. Ale pokud by se měl rozhodnout, který dinosaurus se mu ve filmu „Jurassic World 3“ líbí nejvíc, byl by to někdo jiný: „Máme něco jako trpasličího T-Rexe, jmenuje se Moros intrepidus, který v tom filmu sice moc nenadělá, ale kdykoli se objeví, je to prostě sranda."

Film se objeví 9. června 2022 v kinech po celém světě.

 

Zdroje: