Nový díl ZOO: Ilonka si jednu chvíli myslela, že ji chce Charlie zabít. Odhalila totiž jeho plány

Nový díl ZOO: Ilonka si jednu chvíli myslela, že ji chce Charlie zabít. Odhalila totiž jeho plány
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čiperná a trošku všetečná důchodkyně byla moc ráda, když s novým nájemníkem bytu přišla i nabídka na práci. Přece jen se jí ještě nechce sedět pořád doma a o soudce a jeho rodinu se starala moc ráda.

Jenomže s novým nájemníkem je vše jinak a Ilonka začala být tak trochu zmatená a vystrašená, co to vlastně Charlie organizuje. Když přišla nečekaně do bytu, viděla tam několik párů dvojčat a už vůbec nevěděla, co si má o „pracovní schůzce“ nového zaměstnavatele myslet. Placené volno, které dostala, ji utvrdilo v přesvědčení, že Charlie podniká něco nekalého.

Když však viděla tolik dvojčat, rozhodla se, že jedny také přivede, aby si potvrdila, že Charlie opravdu dvojčata využívá pro reklamu, jak ji tvrdil. Ještě štěstí, že pro ni nebyl problém dvojčata přivést. Šlo o děti Ovčíka staršího.

A Charlie slíbil, že klukům nějaký dobrý kšeft sežene. Vyzvednout si je přišla Marika s Kamilem, který je jejich nevlastním bratrem. Kamil si vsugeroval, že Marika a Charlie mají v plánu nějaké pletky a začal vyvádět.

Mezi tím se ozvala Viky a poprosila Ilonku, zda by se v bytě nepodívala po knize, kterou si Ben zapomněl a moc mu chybí.

Ilonka se vydala pro knihu, byt vypadal prázdný, tak přešla do dětského pokoje a začala pátrat, kde by kniha mohla být. Jenže než knihu našla, v bytě se opět začala scházet povedená patra Charlieho dvojčat a Ilonka zaslechla něco z jejich plánů. Když ji nečekaně zazvonil telefon, bylo jasné, že má průšvih.

Plná obav vyšla z pokoje a v první chvíli si myslela, že by mohla také skončit velice špatně. Charlieho hodně pobavilo, když se ho všetečná důchodkyně zeptala, zda ji zabije. Vždyť si ještě nic neužila!

Charlie má ale nos na lidi a pochopil, že by se mu všetečná důchodkyně mohla hodit do party. Je znalá místních poměrů, a hlavně by mohl v klidu organizovat schůzky bez obav, že jeho pracovní aktivity budou vyzrazeny.

Tez, Izy a Charlie, FTV Prima

Vlastně to bylo překvapení jak pro Ilonku, tak pro Charlieho, když se čiperná důchodkyně dozvěděla, co vlastně Charlie plánuje a že jeho úmysly by se mohly označit za užitečné. Boháči, které má v plánu obrat, si to zaslouží. Ať už jde o starostu, Alberta nebo Ovčíka. A ráda mu ještě pár lotrů na seznam přidá.

Stejně tak žasl Charlie, když viděl, že hospodyně proti jeho aktivitám nic nemá a ráda mu pomůže. Vypadá to, že si všichni užijí hodně zábavy.

Tez už se pustila do práce a Albert je první malou rybičkou, která podle plánu zabrala. Přes něj bude cesta k jeho bohatému a vlivnému otci snadnější. Přes chlapce, které přivedla Ilonka, se zase mohou Charlieho parťačky dostat k bohatému Ovčíkovi.

Ilonka se tak stala trochu náhodně členem Charlieho povedené rodinky a užívá si to.

Zdroje článku: