Pravidelná dávka novinek ze ZOO: Intimní večer, děti z domu a krajkové prádlo v akci. Odolá Petr svádění?

Pravidelná dávka novinek ze ZOO: Intimní večer, děti z domu a krajkové prádlo v akci. Odolá Petr svádění?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky prožívá složité období. Ignoruje sice to, že bude matkou, a nic si nepřipravuje, ale dny jí začala pěkně zpestřovat nová adeptka na Petrovu manželku. Zatímco Markéta byla nepřátelská, s Jitkou Hrnčířovou je to mnohem horší.

Rozhodla se, že bude Viky její nejlepší kamarádka, a tak s ní neustále řeší, jak má svést Petra, co má rád, jaké spodní prádlo se mu bude líbit a další „holčičí věci“. A postava Viky naprosto nereálně pomáhá jiné ženě svádět otce svého dítěte. Podaří se to Jitce, která už své úmysly nijak neskrývá?

Odstranění Petra a Viky začíná dávat smysl. Dějová linka se tak hloupě zapletla, že už nemá žádné uvěřitelné pokračování.

Děj se tedy začíná soustřeďovat na zoo, kde Roklová, Brázda, starosta Bavor a Albert začínají rozehrávat podivnou hru. Rokolová se nestačí divit, jak se Bavor snaží zbavit svého bývalého oblíbence Brázdy. Ten ovšem starostovi nezůstává nic dlužný a snaží se ho dostat z funkce.

Albert tuší, že nic neumí, a mohl by kvůli svému nerozvážnému spojenectví s Brázdou přijít o práci, kde nemusí vcelku nic dělat. Běží proto za otcem, který už bude vědět, co by měl dělat.

Následně se rozhodne podrazit Brázdu a spojit své síly se starostou. Ale to možná trochu Lubora podceňuje a ten se mu pomstí.

Nad testosteronovou válkou se Roklová usmívá, protože moc dobře ví, že jsou všichni tři zúčastnění ze stejného těsta a nemají si co vyčítat. Odmítá se stát nástrojem pomsty kterékoliv strany.

V baru nám zatím vysvitlo sluníčko a Marek si všiml, že Viky není jediná, kdo dokáže potěšit jeho oko. Adélka dává docela okatě najevo, že ji mladý barman zajímá. Dokonce spolu budou sdílet velice intenzivní zážitek. Marek se rozhodne Adélku pozvat na večeři a připraví jí hostinu, u které si chce trochu vyzkoušet její odvahu a smysl pro humor. Servírují jí červy, kuřecí pařáty a balut, nechutnou asijskou pochoutku, kdy se konzumuje kachní zárodek ve vejci.

Adélka nad červíky jásá a ke konzumaci vajec vyzve i Marka. Vtipná večeře se však promění v otravu jídlem a oba gurmáni si tak prožijí horké chvilky. Adélka se na Marka nezlobí, trvá ale na tom, že musí trpět společně.

Sid, která už nemusí předstírat, že je chudá Anča, zjišťuje, že Eliška a Anežka její lež chápou, protože nemusí být úplně snadné být z nejvlivnější rodiny z okolí. Jiné je to ale s Adamem. Ten nedává Sid ani šanci, aby mu vysvětlila, proč předstírala, že je někdo jiný. Má ji za rozmazlenou holčičku, která si myslí, že si může dovolit cokoliv a že jí všechno vždycky projde. A on se rozhodl, že s ní nechce nic mít.

Svůj postoj změní až v okamžiku, kdy si mu Kodym přijde postěžovat, že lakomá Anča mu odmítla půjčit peníze na auťák. Dojde mu, jak by lidé dědičku sklářského impéria otravovali, kdyby věděli, kdo je. Překvapivě se rozhodne zajít za Sid a omluvit se za to, že ji nevyslechl. Jenže ochranitelský postoj Elišky a Anežky mu v tom zabrání.

Zdroje článku: