Novinky ze ZOO: Přijíždí Charlie a Tez se bojí basy. Viky marně bojuje s Petrovou zatvrzelostí

Novinky ze ZOO: Přijíždí Charlie a Tez se bojí basy. Viky marně bojuje s Petrovou zatvrzelostí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid má sice u Adama novou postel, ale klidný spánek jí nepřinesla. Po první noční můře je Adam ve střehu. Čekal, že na křehkou dívku nakonec přece jen stres z únosu dopadne. Nemýlil se.

Sid nechápe, co se s ní děje, naštěstí má Adama

Obtíže si však musí uvědomit samotná Sid, jinak jí Adam nemůže s problémem pomáhat. A té to chvíli trvá. Má pocit, že ji všichni považují za dítě a chtějí ji kontrolovat. To se jí vůbec nelíbí a hlasitě protestuje.

Nakonec sama pochopí, že není normální, aby se lekla, když se vypne světlo, v noci nemohla usnout a v práci zase nebyla schopná ospalost překonat. Dokonce i zalhala Adamovi, aby se mohla na jednu noc vrátit do svého bytu a pořádně se vyspat. Ale ani to se jí nedaří.

Tez, Izy a Charlie. Zdroj: FTV Prima

Charlie zatím moc sympatický není. Co na něm ty holky vidí?

Poté, co se u Tez ukázala sestra Izy s nabídkou na další prima kšefty, Tez dala jasně najevo, že nemá v plánu se příštích šest měsíců, kdy je v podmínce, vracet zpět do spolku s Charliem. To jako odpověď Izy nestačilo, a tak povolala na pomoc Charlieho.

Nezvaná návštěva v první chvíli Tez hodně dopálila. Její parťáci začali plánovat, jak si přijít na nějaké peníze a jejich cílem by mohl být Albert. Když však Charlie zjistil, že Albert má mnohem zajímavějšího a bohatšího otce, raději své aktivity nasměroval na něj. Ještě několikrát musela povedené dvojici Tez vysvětlit, že pro ni je riziko příliš velké a na rozdíl od nich, nad ní se vznáší hrozba vězení.

To nakonec uznal i šéf party Charlie, který si sice hraje na velkého mafiánského drsňáka, ale spíš vypadá, že má někde za rohem zaparkovaný kolotoč. Mezitím však měla Tez v práci opět výstup s Albertem, a navíc zaslechla za dveřmi kanceláře Alberta něco, co by s trochou důvtipu mohla proti nepříjemnému nadřízenému použít. A když jde o pěknou špatnost, Izy a Charlie nebudou proti.

Hruška i Brázda se v jednom shodnou. Jung nemá s nosorožcem Marvinem úplně čisté úmysly!

Marie Roklová má jiné starosti. Stále se kolem ní motá Jung a usiluje tak intenzivně o nosorožce Marvina, že to je doktoru Hruškovi podezřelé. Místo transportu zvířete tak navrhne pro potřeby chovu v Etiopii použít pouze sperma a zvíře nechat tam, kde je. Jung vyvádí, vymýšlí argumenty, proč by mělo odcestovat zvíře. Roklová rozhoduje, že se to udělá podle Hrušky, protože je to bezpečnější a levnější.

Jung se ale nevzdává a už i Lubor Roklovou upozorňuje na podezřelé Jungovo chování. Na lotry má nos, vždyť je jeden z nich.

Jung se mu jeví jako velice prohnaný darebák, ale Roklová ignoruje jak námitky Hrušky, tak Brázdy. Když nemají proti němu důkazy, nemá v plánu ho z něčeho podezřívat. Vždyť je tak okouzlující a připomíná jí mládí, kdy se poznali.

Love story Viky a Petra se stále odkládá

Viky je otrávená, že musí chodit k dětem, a potkávat tak Petra. Ten se ohání pracovní smlouvou a trvá na tom, aby Viky dodržela výpovědní lhůtu. Předpokládá, že do té doby stihne odjet do Bruselu, ale to ještě Viky neví.

Neřekne jí to ani Danuše, která ji znovu přemlouvá, ať si ještě promluví s naštvaným soudcem. Nakonec jim domluví společný oběd, ale je zklamaná z toho, že se dokázali jen dohodnout, že Viky dítěti nechá udělat test otcovství. Danuše čekala od schůzky asi moc. Ani Břéťa se zatvrzelým kamarádem nic nezmůže.

Viky má přesto po schůzce s Petrem pocit, že i on se snaží nějakým způsobem věci dát dohromady. Dokázala strávit to, že ji Petr podezíral, že mu unesla děti, protože si nevšiml vzkazu, co mu nechala na stole. Když mu však nesla snímek z ultrazvuku a vyslechla telefonní hovor o plánované cestě na nové pracovní místo, už se nedokázala ovládnout a práskla za sebou dveřmi s tím, že už ji tam nikdo neuvidí. To, že si Petr plánuje stěhování a nějak se jí zapomněl zmínit, ji hodně naštvalo.

Bláhově se domnívala, že by se jejich vztah ještě mohl zlepšit, jenže jak pochopila, Petr nic takového na mysli neměl.

Zdroje článku: