Novinky z Ordinace v růžové zahradě 2: Objeví se v Kamenici čáp?

Novinky z Ordinace v růžové zahradě 2: Objeví se v Kamenici čáp?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ženské komando spravedlivých nadále pokračuje ve stíhání Rennera, u Kalinových si pořídili přírůstek do rodiny a možná nebudou sami. Dějem nabitá epizoda konečně osudy některých postav vyvleče z bahna a začnou se dít i dobré věci.

Zita, Sandra a Radka pokračují ve své trochu nebezpečné hře a usilují o obvinění Rennera. Ten už pochopil, co se kolem něj děje, a dal Zitě najevo, že její hru prokoukl. Ta se však nevzdává a je rozhodnutá Radce i nadále pomáhat. Úspěchu dosáhne Sandra, které se podaří u bývalého šéfa zajistit, že odvolá stávající policistku, která byla od začátku vůči Radce zaujatá a případ převezme sám.

To trochu znervózní advokáta, který pracuje pro Rennera, a na rozdíl od svého klienta si není vůbec jistý, že mají vše pod kontrolou. Rozhodně ho nepotěšila ani novina, že se Vojta dostane z vazby. Varuje Rennera, že se jeho případ nemusí vyvíjet zrovna v jeho prospěch, ten je však přesvědčený, že proti němu nejsou žádné důkazy.

Alena už je zase s Ondrou, dětí vzali mladého medika na milost, ale horší je to s Jakubem. Ten je stále tvrdohlavý a Ondru v bytě, kde bydlí s Alenou, nechce. Miky uspořádá pro Ondru večeři a Aleně se udělá špatně. Předpokládá, že je to z jídla, ale když už se jí matka jako druhý člověk zeptá, zda není těhotná, tak si raději udělá test. Potěší ji výsledek?

Paulová v roli matky Aleny Mázlové, zdroj: TV Nova

Jáchym už je ze své manželky zničený a konečně mu došlo, že mu jen vrací to, co dělal on jí. A vypadá to, že se chce polepšit. O odpuštění si řekne hodně romantickým gestem, které Eva sice ocení, ale trochu ho nedomyslel. Při návratu z pracovní cesty se zastavil na farmě a pořídil Evě kůzle.

Její sny o farmě se tak začínají zhmotňovat, jen chovat kozu v bytě asi nebude moc praktické, a tak si nejspíš budou muset co nejdříve obstarat farmu, po které Eva touží.

Zdroj článku: