Ordinace v růžové zahradě 2 je znovu v plném proudu: Kdo skrývá nečekané tajemství, které znepříjemní život jedné ze stálých postav

Ordinace v růžové zahradě 2 je znovu v plném proudu: Kdo skrývá nečekané tajemství, které znepříjemní život jedné ze stálých postav
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Očekávaný velký návrat Ordinace v růžové zahradě 2 je tady. Její věrní diváci si mohli užít první dva díly na platformě Voyo.cz již 2.9. Představí se i nové postavy, které tentokrát obohatí doktorský tým i obsluhu v baru U Čerta. Jaké to budou a kdo si je zahrál?

„Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 slibuje další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí…” Takhle televize Nova láká ke sledování zbrusu nových dílů. Tahákem jistě budou i čerstvé postavy Sandra Hájková a servírka Monika. 

Nová lékařka kamenického týmu, Sandra Hájková, kterou ztvární herečka Sarah Haváčová, nebude jen zachraňovat životy. Postará se i o to, že bude v Kamenici pěkně rušno. Kromě medicíny má totiž vzdělání a vlohy i na detektivní činnost. A úkol i cíl má jasně daný. 

Aby její příběh nebyl jen o práci, dojde k milostnému vzplanutí mezi Sandrou a jejím kolegou z nemocnice. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
 

Oproti Sandře bude servírka Monika roznášet jen radost a dobré jídlo a pití svým štamgastům v baru U Čerta. Nebo její postava není až tak černobílá? Sama její představitelka, herečka Pavla Dostálová, popsala Moniku jako torpédo a koketu, která ráda loví. Její první obětí bude kamenický lovec žen, doktor Martin Brabec v podání Pavla Řezníčka. Bude to mezi nimi pekelně jiskřit.  

Diváci se mohou těšit nejen na nové postavy, ale setkají se i se svými oblíbenci, bez kterých by Ordinace nebyla Ordinací.