Novinky Netflixu na tento víkend, které potěší všechny, kdo kvůli pylu vynechají výlety do přírody

Novinky Netflixu na tento víkend, které potěší všechny, kdo kvůli pylu vynechají výlety do přírody
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dva nové seriály, které vypadají velice slibně, jedna ulítlá reality show a komedie s komičkou Rebel Wilson, která neuvěřitelně zhubla, ale střelená je pořád stejně – to je porce novinek, které můžete ochutnat během víkendu.

Advokát (The Lincoln Lawyer)

  • seriál USA, 2022, 10 epizod, premiéra 13. května

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo / na úvodní fotografii) je mladý idealista, který provozuje svou advokátní praxi ze zadního sedadla svého Lincolnu, když se ujímá velkých i malých případů napříč rozlehlým městem Los Angeles. První sezóna vychází z bestselleru od renomovaného autora Michaela Connellyho z knihy ze série The Lincoln Lawyer.

Dále hrají Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole a Angus Sampson.

Nové výšiny (New Heights)

  • dramatický seriál 2021, Švýcarsko, 8 epizod, premiéra 13. května

Mick Wyss žije svůj život jako konzultant v Curychu v rychlém tempu. Když si však jeho otec vezme život, je nucen se v krátké době vrátit na rodinnou farmu a postarat se o to nejnutnější. Spolu se svou matkou Katharinou, babičkou Trudi, sestrou Sarah a bratrem Lorenzem si Mick musí položit otázku, co by měla rodina dělat se zadluženým statkem. Starosta už má plány a rodině dává lukrativní nabídku. Seriál je příběhem rodiny, která bojuje o udržení své farmy, a musí se vypořádat se složitými výzvami moderního zemědělství a současného mlékárenského průmyslu. Nabízí zajímavý pohled na dva světy, městský a venkovský.

Království lesku (Bling Empire)

  • USA, 2022, 2. sezona reality show, 8 epizod, premiéra 13. května

Losangeleští bohatí Asiaté jsou zpět s ještě větším luxusem, půvabem a šíleností. V této sezóně prosakuje románek mezi Kevinem a Kim, vztah Cherie a Jesseyho je zpochybňován, a zatímco je testováno nejlepší přátelství Kanea a Kevina. Soupeřící královny z Beverly Hills, Christine a Anna, vnesou do umění sociální války nový směr.

Maturitní ročník (Senior Year)

  • USA, 2022, komedie s Rebel Wilson, premiéra 13.května
Rebel Wilson, zdroj: Netflix Media Center

První celovečerní film Alexe Hardcastle přináší příběh středoškolské roztleskávačky Stephanie Conwayové, která v roce 2002 utrpěla úraz hlavy a upadla do kómatu těsně před maturitní zkouškou. O 20 let později se probudí a zjistí, že je z ní nyní 37letá žena. Rozrušená tím, že nemohla dokončit střední školu, se s neochotnou podporou rodičů rozhodne znovu zapsat ke studiu.

Zdroj článku: