Novinky z Netflixu na první únorový týden jsou tady

Novinky z Netflixu na první únorový týden jsou tady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z celé řady titulů, které jsme našli, jsme pro vás vybrali seriál s dětským hrdinou, který může pobavit celou rodinu, dokument o vykutáleném podvodníkovi, který to umí s ženami a hodně zajímavý komediální seriál, který je tak divný, že se může stát hitem i propadákem.

Fantastická výchova

Je tady 2. řada amerického seriálu, který se objevil v roce 2019. Stejně jako první řada, i teď čeká na diváky 9 epizod. Začíná 1. února.

Seriál je natočený podle úspěšného komiksu (Raising Dion) a je o ženě jménem Nicole, která po smrti manžela zůstala na výchovu syna Diona sama. To už samo o sobě není lehké a v okamžiku, kdy se u chlapce začnou projevovat superhrdinské schopnosti, vše je ještě komplikovanější.

Nicole musí syna chránit před okolím a před ním samotným a udržovat jeho schopnosti v tajnosti. A že to není lehké, se přesvědčili diváci už v první sérii.

Nicole si zahrála Alisha Wainwringht a nezbedného synka Ja´Siah Young. Točilo se v Georgii na jihovýchodě USA. Jak u nás, tak v USA měla první řada hodnocení 60-70%.

Podvodník z Tinderu

Očekávaný dokument Velké Británie se objeví 2. února a jde o skutečný příběh podvodníka, vyprávěný očima žen, které mu „skočily na špek“. Nechá si říkat Simon Leviev, přestože jeho jméno je Shimon Hayut (31). Mladý muž je také známý jako diamantový princ a vydává se za syna miliardáře rusko-izraelského původu Lva Leviena.

Shimon má šarm a talent pro lhaní. To je kombinace, která mu dovolila podvést stovky žen, které financovaly jeho náročný životní styl. Své oběti si vybíral pomocí seznamovací aplikace Tinder.

Naštvané a okradené ženy se spojily, aby vyprávěly příběh vykutáleného podvodníka. Ten byl v roce 2019 odsouzený k 15 měsícům vězení, ale už po 5 měsících běhal po svobodě, protože věznice potřebovala uvolnit místo. Nebyl to jeho první nedobrovolný pobyt. Před usvědčením a odsouzením v Tel Avivu, byl už za stejný čin odsouzený na tři roky ve Finsku.

Murderwille

Seznamte se v novém americkém seriálu už 3. února s detektivem Terrym Seattlem (Will Arnett), z oddělení vražd. Pro Terryho znamená každý den nový případ vraždy a novou partnerku. Má to ale jeden háček. Terry ani jeho partnerka nemají scénář a netuší, co je daný den čeká. Musí tedy improvizovat a snažit se případ vyřešit. Seriál má 6 epizod a byl inspirovaný britským komediálním seriálem Murder in Successville z roku 2015.

Jednou z celebrit, která bude detektivovi pomáhat, je hvězda Sharon Stone (na úvodní fotografii). Vše bylo točeno v komediálním stylu a neobvyklý projekt se může brzy stát hitem, nebo propadákem.

 

Zdroj: