Filmové a seriálové novinky, které si pro své diváky připravil Netflix na měsíc červen

Filmové a seriálové novinky, které si pro své diváky připravil Netflix na měsíc červen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud patříte do rodiny „závisláků“ na streamovací platformě Netflix, tak jsme pro vás zrekapitulovali novinky, na které se můžete těšit příští měsíc.
  • 2. června bude mít premiéru brazilská komedie Carnaval z roku 2021 v režii Leonarda Neriho. Na obrazovce si tak užijete trochu tropické exotiky. Zklamaná v lásce, rozhodne se populární influencerka vzít zdarma své přátele na karneval Bahie, kde se skupina mladých lidí naučí něco z reálného života, o kterém nemají moc tušení.

 

  • 3. června se můžete v premiéře podívat na Dancing Queens, roztančený švédský film z roku 2021. Dylan Pettersson je 23letá dívka z malého ostrova v souostroví Bohuslän s velkými sny o tanci. Její nadání nezůstane bez povšimnutí, ale ke splnění snu ji čeká dlouhá cesta.

 

  • 4. června nás známý dokumentarista David Attenborough a vědec Johan Rockström v americkém dokumentu z roku 2021 Breaking Boundaries: The Science of Our Planet (Prolomit hranice: Naše planeta je věda) přizvou ke zkoumání biodiverzity Země a k tomu, jak lze problémy naší planety ještě odvrátit.

 

  • 4. června si také přijdou na své příznivci thrilleru. Španělský film Xtremo z roku 2021 vypráví napínavý příběh o muži, který se 2 roky po vraždě svého syna a otce vydává na cestu pomsty. Vše je mnohem komplikovanější, protože vrahem je vlastní bratr.

 

  • 4. června potěší Netflix i milovníky komiksů. Začne 8dílný dobrodružný sci-fi seriál Sweet Tooth: Chlapec s parožím z americké produkce. Podle komiksu Jeffa Lemirea vznikl příběh o chlapci, který je napůl jelen a v období, kdy je země zpustošená katastrofou, se přidává k podivné skupině lidí a hybridních dětí, aby našel odpovědi na své otázky.

 

  • 9. června přijde na řadu americký sci-fi film Probuzení také z letošního roku. Zemi zasáhla ničivá globální katastrofa, přestala fungovat veškerá elektronika a lidé nemohou spát. Rychle se šíří chaos po celém světě. Dokáže bývalá vojačka Jill ochránit svou rodinu a zachránit svět dřív, než přijde o rozum?

 

  • 11. června bude mít premiéru americký film se sportovní tématikou Skejťačka. Na indickém venkově si mladá dívka zamiluje skateboardink a rozhodne se zúčastnit soutěže. Ale pro uskutečnění svého snu musí zdolat hodně překážek.

 

  • 11. června přijde také na obrazovky čínský animovaný film (2021) Kouzelný drak. Din touží po setkání se svou dávnou dětskou kamarádkou Linou. Když ale jednoho dne narazí na draka, co umí plnit přání, objeví svět plný kouzel.

 

  • 11. červen je také poctěný příchodem druhé série populárního francouzského seriálu Lupin s šarmantním Omarem Sy v roli zloděje gentlemana a mistra převleků jménem Arséne Lupin v moderním pojetí.

 

  • 23. června se ještě dočkáme nové americké romantické komedie z letošního roku. Film Na papíře dobrý vypráví příběh stand-upové komičky, která po letech, kdy se věnovala naplno práci, potká muže svých snů. Ale něco není takové, jak se zda.

Zdroj: