Novinky Netflixu na příští týden: Nebezpečná Halle Berry, jak ji neznáte a mnoho dalšího

Novinky Netflixu na příští týden: Nebezpečná Halle Berry, jak ji neznáte a mnoho dalšího
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud někdy v široké a stále se měnící nabídce Netflixu tápete a hledáte, co bude příští týden v novinkách, máme pro vás zjednodušený přehled, aby vám nic neuniklo.

Selling Sunset / Makléři z Hollywoodu (24.11.)

Už čtvrtá řada úspěšné americké série

Selling Sunset je americká reality show vytvořená speciálně pro Netflix Adamem DeVellem. Seriál se točí kolem Oppenheim Group, špičkové realitní makléřské firmy v Los Angeles.

Dobře vyhlížející ženy prodávají hodně luxusní nemovitosti. Pořad je už od dob svého vzniku v centru živých diskusí, jak moc je podívaná reálná a co je nahrané. Posuďte sami, zda jde o jedno velké herecké představení s cílem hlavně pobavit diváky (což se slušně daří), nebo to alespoň zčásti může být opravdová realita.

Robin není myš (24.11.)

  • Veselý animovaný krátký film pro děti z roku 2021

Představte si jednu moc milou myší rodinku, která objeví vajíčko, o které se láskyplně stará až do okamžiku, než je z něj nový přírůstek do rodiny. Ale něco tady nehraje. Jak Robin roste, je jasné, že myši se nikdy podobat nebude, ale co na tom, sejde, když má milovanou rodinu.

Tenhle příběh je pravda (24.11)

  • Napínavá americká minisérie z roku 2021 (7 epizod)

Světoznámý komik se na svém úspěšném turné zastaví v rodném městě. Jeho návštěva se ale změní ve zlý sen. Místo přátelského setkání s rodinou, a především s bratrem, bude muset řešit problémy, které se stanou jedné nevydařené noci. Jak daleko je ochotný slavný muž zajít, aby si udržel svou kariéru?

Hrají: Kevin Hart, Wesley Snipes, William Catlett, Theo Rossi, Michal James Bell, Avery Kidd Waddell

Modřiny (24.11)

  • Dramatický americký thriller z roku 2020 s Halle Berry, jak ji neznáte

Jackie Justice (Halle Berry) je zápasnice v bojovém umění. Nic v jejím životě ale není tak, jak by mělo být. Poté, co se jí do života vrátí syn, kterého kvůli kariéře kdysi opustila, se žena pokusí dát si svůj život dohromady, a to jak ten soukromí, tak i ten v ringu. Co z toho ji dá víc zabrat, uvidíte v napínavém snímku, který je také režisérskou prvotinou známé herečky.

Dále hrají: Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko a Stephen McKinley Henderson

Vánoční hrad (26.11)

  • Romantická americká komedie z roku 2021 s hvězdou z filmu Modrá laguna

Slavná autorka Sophie Brown (Brooke Shields) cestuje do Skotska v naději, že si koupí vlastní malý hrad, ale nerudný a tvrdohlavý majitel, Duke Myles (Cary Elwes), se zdráhá prodat své sídlo cizince. Při hledání kompromisu se jejich vzájemná nevraživost začne ubírat nečekaným směrem.

Dále hrají: Vanessa Grasse, Suanne Braun, Lee Ross, Andi Osho, Mark Fleischmann

 

Zdroj:

www.media.netflix.com