Novinka na Netflixu: Bojový seriál Martial-Arts a hvězda indonéského bojového sportu Pencak Silat

Novinka na Netflixu: Bojový seriál Martial-Arts a hvězda indonéského bojového sportu Pencak Silat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se seriálem točícím se kolem bojových umění „Zabijáci Wu“ dokázal Netflix před třemi roky sklidit pozitivní kritiky ze všech stran. Teď je na streamovací službě dostupné krvavé pokračování, tentokrát jako film „Pěstní msta“. Hlavní roli znovu převzal Iko Uwais.

Netflix a Martial Arts

Se seriálem „Zabijácí Wu“ se Netflixu podařil malý převrat v roce 2019: Směs tvrdých akčních bojových umění a fantasy prvků nejen přesvědčila svou jedinečnou atmosférou, ale je – zejména co se bojových choreografií týče – opravdu povedená.

S Pěstní mstou konečně vychází dlouho očekávané a krvavé pokračování seriálu – v tomto případě však ve formátu celovečerního filmu. Opět přítomen je indonéský herec a expert na bojové umění Pencak Silat Iko Uwais.

.

Na co se můžeme těšit?

Supervýkonný zabiják Kai (Iko Uwais) byl sužován pocitem viny od smrti jeho kamarádky z dětství Jenny. Spolu se svým bratrem Tommym (Lawrence Kao) a parťákem Lu Xinem (Lewis Tan) je Kai na honbě za pomstou a brzy se zaměří na Ku An Qi (Yayaying Rhatha Phongamovou), královnu bangkockého podsvětí.

V Thajsku však bojové trio rychle zjistí, že čelí mnohem větší hrozbě, než si původně mysleli. Při setkání se starými nepřáteli, tajemným miliardářem a prastarou silou usilující o dobytí světa si Kai a spol. rychle uvědomí, co je skutečný final boss. Odvetná mise se náhle změní v brutální boj o záchranu celého světa...

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com