Které nové a staré tváře divákům nabízí seriál Duch na Primě?

Které nové a staré tváře divákům nabízí seriál Duch na Primě?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od staré známé Ulice či Ordinace v růžové zahradě mohou diváci svou pozornost uchýlit k novému kriminálnímu seriálu Duch. O žádnou další běžnou kriminálku však nejde. Tahle má prvky tajemna! Hlavnímu vyšetřovateli totiž při vyšetřování radí duch zabitého mafiána.

Igor Karkarov jako hlavní atrakce seriálu

Milujete Harryho Pottera? To vás možná budete zajímat, že v českém seriálu Duch hraje herec, který si zahrál také vedle Daniela Radcliffeho. Nejedná se o nikoho jiného než o herce srbského původu, který v příbězích o čarodějnickém učni ztvárnil Igora Karkarova.

Predrag Bjelac může díky srbskému původu těžit ze svého drsného vzhledu. Toho využili i scénáristé Ducha, kteří mu přiklepli roli zabitého mafiána.

Predrag Bjelac se tedy v seriálu objevuje jako duch a vidí ho pouze vyšetřovatel Emil Svoboda, kterého hraje Štěpán Benoni.

Ten pro diváky není úplně svěží tváří. Pamatovat si ho mohou z Ulice, z Ordinace v růžové zahradě a v poslední době Benoni stíhá i nový seriál Zoo.

Také vyšetřovatelka Radka může být divákům povědomá

Povědomá se může divákům zdát také vyšetřovatelka Radka, kterou hraje Marta Dancingerová. Ta divákům hned na začátku seriálu Duch předvede drsnou přestřelku, ve které zemře právě mafián Darek Besarabič. Zranění neslučitelná se životem utrpí také Radčin kolega, kterého nahradí vyšetřovatel Emil Svoboda.

 

Zatímco pro Radku je Emil jako nepopsaný list papíru, ve skutečnosti mají Marta Dancingerová a Štěpán Benoni už druhou příležitost hrát vedle sebe. Velmi blízcí si byli také v Ordinaci, kde Benoni hrál záchranáře Marka a Dancingerová hrála nespolehlivou boxerku Eriku.

Novinkou pro diváky budou i sourozenci Petr a Pavel Batěkovi, kteří v seriálu Duch hrají policisty a bratry, které k sobě pojí vysoké pracovní nasazení. Bratři přiznávají, že v minulosti už spolu v nějakých projektech hráli, sourozeneckou dvojici však tvoří úplně poprvé. I proto si to náramně užívají.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.lifee.cz