Na jaké nové snímky se můžeme na Netflixu těšit s přicházejícím listopadem?

Na jaké nové snímky se můžeme na Netflixu těšit s přicházejícím listopadem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix tak jako každý měsíc představuje na svém kanále stále nové pořady, filmy a seriály. Nejinak je tomu i s nadcházejícím listopadem. Pro tento měsíc si pro nás připravil opravdu bohatou škálu, kde si zaručeně vybere úplně každý.

Ani tentokrát nebude nouze o romantiku, akci, drama, ani komedii. Podzim je v plném proudu, a tak není v tomto období nic jednoduššího než si večery zpříjemnit novým snímkem, k němuž budeme doslova připoutaní. Pojďme se podívat na to, co nás v listopadu tedy čeká.

Clausova rodina

Jedná se o rodinný holandský film. Čeká nás předvánoční období, a to hned z kraje listopadu. Tímto snímkem se můžeme přiblížit rychleji k adventu, který je už za dveřmi. Film je určen pro celou rodinu. Hlavním hrdinou je malý chlapec, který zjistí, že jeho dědeček je Santa Claus. Ideální film na podzimní večer.

Narcos: Mexico

Seriál Narcos nemusíme ani představovat. Snímek z drogového prostředí, kde hlavní postavou je skvělý herec Diego Luna, v listopadu představí svou již třetí řadu. Ani tentokrát nebude nouze o akci. Podíváme se do světa, kde drogový kartel vládne, a na to, jak to vypadalo s válkou s drogami v osmdesátých letech především v Mexiku.

Chlapec jménem Vánoce

Na řadu přijde další film z vánočního prostředí. Tyto filmy si zamilují především děti, ale také celá rodina. Není větší pohoda než při sledování filmů v rodinném kruhu. Tentokrát se podíváme na příběh chlapce, který se vydává za dobrodružstvím, aby našel svého otce.

Elfové

Na samém konci listopadu se můžeme těšit na úplně nový seriál Elfové, který se představí svou první sérií. Půjde o směs žánrů hororu a rodinné komedie, i tentokrát z vánočního prostředí. Dva sourozenci se chystají na ostrov plný Elfů. Tam budou zažívat dobrodružství, na která opravdu nejsme ve vánočních filmech zvyklí.

Na toto vše a mnoho dalšího se můžeme na Netflixu již v listopadu těšit.

 

Zdroj: