Netflix: Mark Wahlberg vs. Will Ferrell ve filmu „Táta je doma“, ale i sprosté panenky a zajímavý thriller

Netflix: Mark Wahlberg vs. Will Ferrell ve filmu „Táta je doma“, ale i sprosté panenky a zajímavý thriller
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V komedii „Táta je doma“, která je nyní k dispozici na Netflixu (a to i s druhým dílem „Táta je doma 2“), soutěží Mark Wahlberg s Willem Ferrellem o to, kdo z nich je tím lepším otcem. Ale nejen tato komedie je na Netflixu nová, najdete tu i další novinky.

Otec vs. nevlastní otec

Rozhlasový producent Brad (Will Ferrell) dělá vše pro to, aby ho Megan (Scarlett Estevezová) a Dylan (Owen Vaccaro) brali jako nejlepšího nevlastního otce na světě. Vše jde podle plánu, dokud se jednoho dne neobjeví Dusty (Mark Wahlberg) – biologický otec Megan a Dylana. Oba muži se nyní extrémně ucházejí o přízeň a lásku obou dětí. Zábava tkví v tom, že Brad a Dusty jsou jako den a noc.

Zatímco Brad je spolehlivý a spíše nedobrodružný chlap, nosí motorkář Dusty cool koženou bundu a miluje adrenalin.

To, že už jen motorka je pro Brada zkázou, je jen začátek šílené soutěže, kvůli které oba několikrát překročí meze svých možností. Navíc přináší morbidní rivalita z dlouhodobého hlediska jen nové problémy.

Netflix má další novinky

Pokud vás neláká ani Mark Wahlberg ani Will Ferrell, Netflix nabízí na začátku měsíce několik dalších vzrušujících a kontrastních alternativ.

Kromě dvojice komediálních bojových kohoutů zde taktéž najdeme vulgární loutky v mystery-horor-komedii „Hele, Muppete, kdo tady vraždí?“ s Melissou McCarthy (ale jen na americkém Netflixu) a německo-americkou novinku „Armáda lupičů“, což je prequel k úspěšnému „Armáda mrtvých“.

 

Zdroj: