Netflixovská nálož zábavy pro druhou polovinu září už míří k vám

Netflixovská nálož zábavy pro druhou polovinu září už míří k vám
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože je nejočekávanějším projektem měsíce září dokument Hanse Bruna Kammertönse a Michaela Vecha o tragickém osudu legendy F1 Michaela Schumachera, v nabídce Netflixu je toho mnohem víc.

Stejný den, kdy je v programu naplánovaná premiéra dokumentu Schumacher, který nechá diváky nahlédnout do roky utajovaného soukromí bývalé hvězdy F1 (15. 9. 2021), se na stream dostane i americký film Strašidelné příběhy na dobrou noc z roku 2021.

Film určený pro dětské publikum je trošku temný fantasy příběh, který vychází z dětské knihy od J. A. Whitteové. Chlapec Alex se stane vězněm zlomyslné čarodějnice, a protože zápasí o život, musí každý den čarodějnici vyprávět strašidelný příběh. Když se spojí se služebnicí Yazmin, budou se spolu snažit z prostředí plného nástrah utéct.

17. 9. 2021 začíná 3. série (8 epizod) oblíbeného seriálu Sexuální výchova. I přes peprný název nabízí tento britský seriál, který začal v roce 2019 a je hlavně pro generaci teenegerů, povedenou komediální podívanou s klasickým britským humorem. Nakonec může seriál, který má na ČSFD hodnocení 85 %, pobavit i dospělé publikum.

22. 9. 2021 k divákům přichází vážnější téma se španělským seriálem Krycí jméno: Jaguár. Je rok 1960 a žena, která přežila holokaust, začíná pátrat po nacistech, kteří se v její zemi ukrývají před spravedlností. Seriál má zatím 8 hodinových epizod.

Stejný den diváky čeká bohatá nabídka dalších novinek. Vpád je thriller z letošního roku. Děj filmu se odehrává v okamžiku, kdy si mladí manželé pořídí svůj vysněný dům a začne se odvíjet nebezpečný příběh, odstartovaný tragickým vloupáním.

Odlehčení přinese brazilská komedie ze studentského prostředí Zpověď nevinné dívky.

A pokud to na jeden den ještě nestačí, tak přichází čtvrtá série komediálního seriálu Drazí běloši. Pokud ale nemáte rádi, když se řeší rasismus, můžete upřednostnit začínající dokumentární minisérii 24 tváří Billyho Millegana. Billy byl sériový zločinec s traumaty z dětství, který během vyšetřování svých zločinů tvrdil, že jeho chování ovlivňuje 24 různých lidí. Neobvyklý případ zaujal celou řadu renomovaných psychiatrů, kteří se nakonec shodli na tom, že Billy trpí disociaktivní poruchou identity a má 24 osobností.

Zdroj: Jou Seer / Shutterstock

Už 24. září přichází zajímavý film Špaček, který se představil 12. září na FF v Torontu. A odtud jde rovnou na Netflix. Těšit se můžete na komičku Melissu McCarthy, která ukáže i vážnou tvář jako Lilly Maynard. Žena prožívá těžké období a svou zlobu soustřeďuje na ptáčka za oknem, který se uhnízdil na jejím dvoře. Nakonec ale vražedné pokusy na nevinné stvoření ustanou a Lilly najde přítele, se kterým může své problémy sdílet, protože v manželovi velkou oporu nemá. Netflix zaplatil za distribuční práva 20 milionů dolarů, což by mohlo naznačovat, že půjde o dobrou podívanou.

Zdroj:

  • autorský článek