Co nového přinese Netflix na tento víkend

Co nového přinese Netflix na tento víkend
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý víkend si můžete na Netflixu užít nově přidané snímky, což je především v této roční době příjemný způsob, jak strávit volno s rodinou, v teple a bezpečí.

Vybrali jsme pro vás pár tipů, které se budou hodit.

Pro děti, a nejen pro ně:

Hafani ve vesmíru – veselý animovaný seriál (USA / Kanada)

V ne tak vzdálené budoucnosti jsou geneticky vylepšení psi posláni napříč vesmírem, aby našli nový domov pro lidskou rasu. Čeká je daleká cesta plná dobrodružství, ale ze všeho nejvíce se těší na opětovné setkání se svými majiteli. Těšit se můžete na 10 půlhodinových epizod.

Něco nového se dozvíte:

Lidská mysl: Máme jasno (druhá řada, USA)

Naše mysl je schopna velkých věcí, ale může také podkopat naše nejlepší úmysly. Ponořte se do vědy za kreativitou, vymýváním mozků a dalšími záhadami, které jsou postupně odhalovány.

Vyfouknutí, Vánoce (první řada kanadského soutěžního cyklu)

Pět soutěžících se bude ucházet o mega výhru. Soutěžit se bude o nejlepší sklářské výtvory.

Pro všechny, kdo se rádi bojí:

Peklo (první řada korejského seriálu)

Uprostřed Soulu se začnou odehrávat hrůzostrašné věci. Tajemné bytosti se zjevují nečekaně a odsuzují lidské bytosti do věčného pekla. Tak to alespoň působí. Podezřelá je však jedna náboženská sekta, která využívá chaosu k posílení svého vlivu. Jejich vůdce Jung Jinsu hlásá, že pouze hříšníci jsou odsouzeni a že jde o božskou vůli a způsob, jak naučit lidi poslušnosti. Skupina lidí se ve jménu této nové sekty pouští do trestání lidí ve jménu Boha. A to je ten čas, aby přišel hrdina a pomohl lidstvu vrátit moc do svých rukou.

tick, tick… BOOM! (muzikál USA)

Manuel Miranda debutuje celovečerním režijním dílem, adaptací autobiografického muzikálu Jonathana Larsona. Film sleduje Jona, mladého divadelního skladatele, který v roce 1990 čeká u stolu v newyorské restauraci, zatímco píše to, o čem doufá, že bude dalším velkým americkým muzikálem.

 

Zdroj:

www.media.netflix.com