Netflix vás pobaví skvělým seriálem Sexuální výchova

Netflix vás pobaví skvělým seriálem Sexuální výchova
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milujete komediální seriály, které mají přesah svou tématikou? Pak se vám zalíbí hned od prvního dílu Sexuální výchova. Tento seriál z Velké Británie má nejen komediální žánr, ale také v sobě nese prvky drama. Zjistěte ty nejzajímavější detaily o tomto oblíbeném seriálu z Netflixu.

Americký seriál Sexuální výchova je o puberťácích na střední škole, kde se dnes a denně řeší dokola vztahy, sex a láska mezi spolužáky. Jeden z nich sice nemá mnoho zkušeností, zato má za matku sexuální terapeutku. Díky tomu má mnoho znalostí, které ostatní spolužáci nemají. Jak s tím naložit? Tajná sexuální poradna bude správný krok!

Skvělé obsazení hlavních rolí

Díky velké oblíbenosti tohoto seriálu vyšla tento rok již třetí řada. Každá série má osm epizod, přičemž jeden díl trvá celou hodinu. Oblíbenosti se těší nejen díky skvělé tématice, ale také dobrému hereckému obsazení. V hlavních rolích jsou Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson nebo také Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling a Aimee Lou Wood.

Pár zajímavostí o hercích

Role pro Isaaca byla scénáristy napsána původně tak, aby ji zahrál člověk s amputovanými končetinami. Když se ale na konkurzu objevil a vyhrál George Robinson, byla role změněna a upravena na jeho handicap. Isaac tedy v seriálu Sexuální výchova své ochrnutí nehraje, herec je skutečně ochrnutý již od 17 let. Tehdy si zranil páteř při výletu s rugby týmem.

Americký seriál Sexuální výchova je o puberťácích na střední škole, kde se dnes a denně řeší dokola vztahy, sex a láska mezi spolužáky.

V seriálu si nemůžete nevšimnout skvělého páru, který tvoří Connor Swindells a Aimee Lou Wood. Tito dva herci ovšem tvoří pár i mimo seriál. Veškeré dění a natáčení seriálu se odehrává v Anglii. Dům, kde žije hlavní hrdina se svou matkou, najdete ve vesnici Symonds Yat. Tato vesnice je velmi oblíbenou destinací, rozprostírá se totiž v malebném údolí řeky Wye.

Zdroj: