Zabalte si svou dřevěnou nohu a svého věrného papouška: Tato netflixová novinka vás vezme na plavbu sedmi moří

Zabalte si svou dřevěnou nohu a svého věrného papouška: Tato netflixová novinka vás vezme na plavbu sedmi moří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci vizuálně úchvatných a nadpřirozených pirátských dobrodružství čekají nekonečné roky na šestý díl známé a oblíbené ságy „Piráti z Karibiku“. S novým „Piráti: Poslední královský poklad“ se exkluzivně na Netflixu ukáže velmi slibná alternativa.

Chceme více pirátů

Jednou čteme, že tam Johnny Depp bude, jindy zase, že bude chybět, někdy se mluví o přímém pokračování, někdy zase o spin-offu s novými tvářemi: Šestý film „Piráti z Karibiku“ byl v posledních letech znovu a znovu ohlašován v té či oné podobě, ale realita je taková, že zatím neexistuje vůbec nic. Pokud vám ale pIrátská dobrodružství chybí a nechcete čekat další nejisté roky, tak byste si měli na Netflixu pustit korejský fantasy-ohňostroj „Piráti: Poslední královský poklad“.

Přiznejme si, že byste neměli nutně očekávat mega-geniální trhák, protože se samozřejmě nejedná o drahou mega-blockbusterovou podívanou, jako jsou filmy „Piráti z Karibiku“. Přesto se jedná o hezké, zajímavé a propracované jihokorejské akční dobrodružství. Trailer slibuje vizuálně ohromující zábavu, kterou by si fanoušci žánru rozhodně měli pustit.

O co jde?

Legendární poklad královské rodiny Goryeo, který před mnoha lety beze stopy zmizel, slibuje bohatý život tomu, kdo jej najde. Pirátská skupina vedená Woo Moo-Chiem (Kang Ha-Neul), který je odhodlán uplatnit své štěstí, se vydává hledat legendární bohatství.

Námořníci a piráti se na své odysei setkávají nejen s nejrůznějšími mystickými nebezpečími, ale především s mazaným Bu Heung-Soo (Kwon Sang-Woo), kterému jde také o poklad.

 

Zdroj: