Netflix nabídne s novou řadou šíleného seriálu ještě více sexu, mnoho robotů a úplný bizár

Netflix nabídne s novou řadou šíleného seriálu ještě více sexu, mnoho robotů a úplný bizár
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi prvními dvěma sezónami „Love, Death & Robots“ ležela více než dvouroční pauza. Na 3. řadu fanoušci této šílenosti nemusí čekat takto dlouho, jak potvrzuje upoutávka na nové epizody kolekce animovaných krátkometrážních filmů.

Trailer moc neprozradí

Se seriálem „Love, Death & Robots“ Netflix dokazuje, jak neuvěřitelně výstřední a bláznivá je kompilace různých krátkých animovaných filmů z celého světa, produkovaných Timem Millerem a režisérem Davidem Fincherem. To poznáme i v první upoutávce na netrpělivě očekávanou třetí sezónu.

Trailer se skládá ze sestřihu některých hlavních scén z prvních dvou sezón. Ve skutečnosti je zcela nová pouze poslední scéna, kde nejmenovaná žena nejspíše tančí v mělké vodě a je zahalená do šperků. Vzrušující věcí na ukázce je proto oznámení blížícího se data zahájení: Třetí sezóna „Love, Death & Robots“ vyjde na Netflixu 20. května 2022.

Epizody asi hodně krátké

Nový krátký filmový impuls je opět stejně krátký jako ten předchozí. Ve třetí řadě „Love, Death & Robots“ můžeme očekávat osm nových animovaných filmů z žánrů sci-fi, fantasy, horor a komedie – a tedy mnohem méně než na začátku ambiciózního projektu, který začal s 18 epizodami.

Fanoušci mají samozřejmě radost z každého doplnění, tím spíš, že tentokrát je tu i pokračování postapokalyptické komediální epizody „Tři roboti“, která je jednou z nejlepších epizod antologické série. Více o další sezóně „Love, Death & Robots“ zatím nevíme – až na to, že tentokrát asi uvidíme mnoho násilí, nahotu a šílenství.

Zdroje článku: