Horor Peklo: Jihokorejský režisér Sang-ho Yeon jej prodal Netflixu

Horor Peklo: Jihokorejský režisér Sang-ho Yeon jej prodal Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S filmem „Vlak do Busana“ vytvořil Sang-ho Yeon jeden z největších zombie hitů posledních let (nyní má už tři díly a je dokonce možné, že se dočkáme i čtvrtého dílu). Yeon teď navíc vytvořil seriál „Peklo“, který bude k vidění přímo na Netflixu.

Známý režisér, nový seriál

Netflix opět zabodoval. Tentokrát přivedl na palubu filmaře, s nímž by měl streamovací gigant získat nové fanoušky, především z asijského kontinentu. „Peklo“, nový hororový seriál Jihokorejce Sang-ho Yeaona, bude brzy k dispozici exkluzivně na Netflixu. Yeon se proslavil se zombie snímkem „Vlak do Busanu“, dá se tedy očekávat, že i jeho seriál bude patřit do hororového žánru.

„Peklo“ bylo natočeno podle stejnojmenného korejského webového komiksu. Zde se lidé zabývají tajemnými, nadpřirozenými bytostmi, které jsou tím posledním, co před smrtí uvidí.

Akce i zajímavý děj

Zatímco akce z prvního traileru „Pekla“ vypadá podobně jako akce z „Vlaku do Busanu“, obsah připomíná spíše seriál „Weird Opponents“, který taktéž běží na Netflixu.

Ostatně nechybí ani významný představitel hlavní role Ah-In Yoo, který se ne tak dávno proslavil díky své hlavní roli v bohatě oceňovaném mysteriózním thrilleru „Vzplanutí“, který byl pro drtivou většinu kritiků jeden z nejlepších filmů roku 2018.

Za pár týdnů se „Peklo“ dostane na Netflix.

 

 

Zdroj: