Fanoušci vikingských seriálů se mají na co těšit: Netflix plánuje velký film o severských bojovnících

Fanoušci vikingských seriálů se mají na co těšit: Netflix plánuje velký film o severských bojovnících
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Poslední království“ skončí po 5. sezóně, a tedy mnohem dříve, než se očekávalo, ale alespoň se mohou fanoušci vikingských sérií na Netflixu těšit na velkolepé filmové pokračování: „Seven Kings must die“.

Nekonečné sem a tam

„Poslední království“ na Netflixu: To bylo pro fanoušky v posledních několika letech jak radostná, tak i dramatická cesta. Nejprve byl seriál v létě 2020 prodloužen o pátou sezónu, ale ti, kteří s ohledem na úspěšné hodnocení na Netflixu pevně předpokládali, že budou následovat další řady, museli v květnu 2021 zažít zklamání: „Poslední království“ skončí po 5. řadě. Teď se ale můžou znovu těšit: Seriál dostane pokračování ve formě filmu.

To totiž oznámil představitel hlavní role seriálu Alexander Dreymon na MCM Comic Conu v Londýně.

Film ponese název "Seven Kings Must Die", v českém překladu tedy „Sedm králů musí zemřít“, a kromě Dreymona se vrátí řada dalších známých tváří ze série.

Stejný ansámbl

Režií filmu převezme Edward Bazalgette, který režíroval i šest dílů seriálu, scénář napsala Martha Hillierová, která je známá jako scénáristka a producentka seriálu. Natáčení by mělo začít v Budapešti na začátku roku 2022, to znamená, že by se vikingský film mohl na Netflixu koncem roku 2022 nebo začátkem roku 2023.

Pátá (a definitivně poslední) sezóna „Poslední království“ by měla podle producenta Nigela Marchanta dovést děj k dokonalému závěru. Ale: "Stále tu byl jeden příběh, který jsme chtěli vyprávět." To se nyní stane ve formě filmu.

 

Zdroje: