Netflix: Emily v Paříži je zpět, stejně ztřeštěná jako v okamžiku, kdy jsme se s ní rozloučili

Netflix: Emily v Paříži je zpět, stejně ztřeštěná jako v okamžiku, kdy jsme se s ní rozloučili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix znovu spustil seriál, který měl loni, když byla uvedena premiérová řada, údajně diváckou sledovanost přes 58 milionů během jednoho měsíce a utrhl si dvě nominace na Zlatý glóbus.

Pokud jste i vy čekali na pokračování s trochu bláznivou Emily, která se ocitla v první sezóně uprostřed cizího města v zaměstnání s hroznou šéfovou, bez znalostí jazyka a zvyků, bez přítele a kamarádů, tak jste se konečně dočkali.

Deset zbrusu nových dílů je tady a poměrně krátké epizody přímo svádí k tomu, sednout a přehrát si jednu epizodu za druhou. Všechny díly můžete zvládnout asi za pět hodin. A když si k tomu ještě zopakujete první sezónu, máte na deset hodin o zábavu postaráno.

Emily jako módní guru

Možná ani netušíte, jak velký zájem seriál vzbudil, pokud jde o módu. Nakonec už samotné město k tomu svádí. A modely, které Emily v každé epizodě předváděla, se v krátké době staly módním hitem. Tak na sociálních sítích vznikaly skupiny, které pátraly po jednotlivých modelech a jejich cenově dostupnějších napodobeninách. Asi největším hitem bylo pouzdro na telefon, který Lily Collins v roli Emily předvedla. V druhé sérii bude mít nové, a to už se dá rovnou zakoupit v jednom mezinárodním eshopu za 14 dolarů.

V druhé sezóně hlavní hrdinka zamíří do pobřežního Saint-Tropez (známého z celé řady filmů). Určitě tedy bude v kurzu plážová móda.

Na co se těšit v nové řadě

Když jsme se loučili s první sezónou, Emily a Gabriel podlehli vzájemným sympatiím v romantickém okamžiku. Vyvstala tedy otázka, zda vytvoří pár v druhé sezóně, nebo zda šikovný kuchař přece jen opustí Paříž, aby si otevřel restauraci v Normandii, jak měl v plánu.

Vše vždy nedopadne tak, jak si divák přeje, a tak Emily a Gabriel zatím pár nevytvoří. Budou spolu sdílet několik hezkých okamžiků, ale okolnosti jejich lásce přát nebudou. Tím se samozřejmě Emily otvírá řada dalších možností, které ji pomohou zapomenout na výčitky svědomí, které má kvůli románku s Gabrielem, přestože věděla o vztahu s Camille.

Emily tak bude statečně celou sezónu předstírat, že žádné city ke Gabrielovi necítí a když se rozhodne konečně za ním zajít a vyznat se mu ze svých citů, nedopadne to tak, jak si plánovala.

Vypadá to, že bude i třetí sezóna.

 

Zdroj: